Nábytok, ktorý mení hru: 10 neznámych kúskov pre modernú domácnosť

Nábytok, ktorý mení hru: 10 neznámych kúskov pre modernú domácnosť

Pri navrhovaní a zariaďovaní nášho domova sa väčšinou zameriavame na tradičné a známe kúsky nábytku. Avšak, existuje celý svet nábytku, ktorý je plný skrytých pokladov - kúskov, ktoré sú nielen estetické, ale prinášajú aj praktické riešenia v bývaní. V tomto blogu sa pozrieme na desať zaujímavých a neuveriteľne užitočných kúskov nábytku, ktoré si ihneď nájdu uplatnenie aj vo vašej domácnosti. 

 

1. Konzolový stolík s bonusovým úložným priestorom

Konzolový stolík nie je len o vzhľade. Mnohé moderne dizajnované konzolové stolíky majú úložné priestory, ktoré umožňujú uchovať kľúče, pohľadnice alebo iné drobnosti na dosah ruky. Toto spojenie jemnej elegancie a praktickosti je naozaj príjemne užitočné.

2. Stohovateľné stoličky pre nečakaných hostí

Keď príde nečakaná návšteva, stohovateľné stoličky sú ako dar z nebies. Počas bežných dní ich bezproblémov môžete skladovať naukladané v sebe v ktoromkoľvek rohu. No keď sa priateľská spoločnosť objaví, stačí ich len rozložiť a vo chvíli máte ďalšie pohodlné miesta na sedenie.

 

3. Kancelársky kontajner na kolieskach

Pre tých z vás, ktorí pracujete v kancelárii vám tento kúsok nebude vôbec cudzím. Možno ste len nevedeli, ako sa volá. Kancelárske kontajnery na kolieskach sa však hodia aj do domácich kancelárii či detských izieb pod písacie stoly. S mobilným kontajnerom získate ešte viac miesta na všetky dokumenty či pracovné zošity. Navyše si ich budete môcť jednoducho premiestniť tam, kde práve pracujete - ku gauču, kreslu či pod stôl.

4. Príručný stolík so skrytým úložným priestorom

Príručný stolík nie je len o tom, že ho môžete ľahko presunúť. S jeho skrytým úložným priestorom sa stáva skvelým miestom na uchovanie dekoračných predmetov, kníh, vankúšov alebo časopisov. Vďaka nemu bude vaša obývačka vyzerať stále upratane.
 

Príručný stolík NORAS

 

5. Viacúčelový stôl s regálom pre maximálny výkon

S viacúčelovým stolom môžete využiť svoju pracovnú plochu naplno a zároveň udržať veci dobre zorganizované. Stôl s regálom je ideálny pre študentov, domácich majstrov alebo pre každého, kto potrebuje viac miesta pre svoju prácu, knihu a iné veci.

6. Nemý sluha - nábytok k vašim službám

Nemý sluha je viac než len štýlový kúsok nábytku. Táto neuveriteľne užitočná položka vám pomôže udržať veci usporiadané a pri ruke. S ramenom na zavesenie oblečenia, police na topánky a miestom na drobnosti, je to ako mať pomocníka pripraveného kedykoľvek.

 

7. Skladací stôl s kriedovou tabuľou (nielen pre najmenších)

Skladací stôl so zabudovanou kriedovou tabuľou ZALMAN  je skvelým príkladom spojenia nábytku a kreativity. Môžete naň napísať rozvrh hodín do školy, plánovať úlohy alebo jednoducho kresliť svoje myšlienky. Stôl sa z jednej strany montuje k stene, vďaka čomu úžasne šetrí miesto. A keď už nie je potrebný, jednoducho ho zložíte do elegantného stĺpca. 

8. Rohový či otočný regál - optimálne využitie priestoru

Rohový alebo otočný regál môže premeniť aj ten najmenší kút vášho domova na praktický úložný priestor. Tento nábytok dokonale využíva priestor, ktorý by inak ostal nevyužitý. V našej ponuke nájdete množstvo týchto regálov. 
 

 

9. Modulárne skrine a organizéry pre deti 

Pre rodičov je organizácia detských izieb často veľkou výzvou. Modulárne skrine a organizéry vám umožnia vytvoriť flexibilné a radostné usporiadanie priestoru, ktoré sa dokáže prispôsobiť meniacim sa potrebám vašich detí. Navyše skrine z našej ponuky sú veselé a pre deti veľmi atraktívne, preto bude ukladanie vecí pre nich väčšou zábavou.

10. Organizér na pohovku 

Organizér na pohovku je malý kompaktný doplnok, ktorý si nevšimnete, že ho máte - ale ak si naň už zvyknete, bude vám jeho neprítomnosť naozaj chýbať. Šikovne vám poskytne miesto na odkladanie ďialkových ovládačov, kníh, časopisov a ďalších drobností. Nikdy viac nebudete musieť hľadať, kde ste niečo nechali.

 

Nábytok je oveľa viac než len dekoračný prvok. Správne zvolené kúsky môžu priniesť do vášho domova neuveriteľnú funkcionalitu a pohodlie. Od praktických úložných priestorov až po nábytok, ktorý pomáha udržiavať veci organizované - týchto desať kúskov nábytku vám pomôže zmeniť váš domov na miesto, kde sa budete cítiť pohodlne a efektívne. Pustite sa do objavovania nových spôsobov, ako si uľahčiť každodenný život!