Dodajte svojej obývačke energiu s novou obývacou stenou

Dodajte svojej obývačke energiu s novou obývacou stenou

Hovorí sa, že srdcom obývačky je sedacia súprava. Jej dušou je však obývacia stena. Určí charakter miestnosti, doladí nastavený štýl alebo celkom zmení vzhľad vašej obývačky. Minimalistická alebo s množstvom úložného priestoru, so skrinkami, vitrínami, komodami aj policami. Prinášame čerstvú ponuku obývacích izieb. Ktorá by ulahodila vám?

Obývacia stena Vinco, dub wotan, biela Obývacia stena Vinco

V tradičnom štýle

Hoci sa dnes preferuje všetko, čo má jednoduchý a skromný dizajn, mnohí ostávajú verní klasike. Obývacia stena s dostatkom úložného priestoru, kde si môžu uložiť svoje knihy, zbierky a suveníry. Jednotlivé komponenty sú zväčša spojené a stena tak tvorí jeden komplet.

Z našej ponuky dávame do pozornosti obývaciu stenu Atlantis 2. Tvorí ju niekoľko skriniek, ktorých súčasťou sú aj vitríny so sklenenými dverami. Spodnej časti dominuje RTV stolík, vo vrchnej časti zas nájdete dve police. Vyrobená je z laminovanej drevotriesky v prevedení dub sonoma. Vitríny obohacuje LED osvetlenie s bielym podfarbením.

Obývacia stena Atlantis 2, dub sonoma Obývacia stena Atlantis 2

S regálovými skrinkami

Obývacie steny ponúkajú množstvo úložného priestoru v podobe niekoľkých skriniek, ktoré si môžete rozostaviť a umiestniť v obývačke podľa potreby. Ľahší dizajn zabezpečujú skrinky regálového typu s otvorenými policami, na ktoré si môžete vystaviť dekorácie, porcelán alebo zbierku kníh.

Zostava Mystie má nenáročný dizajn, no dokáže v obývačke veľké veci. Vyhovie vám množstvom úložného priestoru. Dve skrinky s dvierkami a otvorenými policami, RTV stolík a polica sú v príjemnom nestarnúcom prevedení dub sonoma.

Obývacia stena Mystie, dub sonoma Obývacia stena Mystie

Moderný dizajn

Pre tých, čo hľadajú niečo moderné, trendové a neokukané, tiež máme v ponuke niekoľko kúskov. Skrinky sú riešené zaujímavým spôsobom. Obývacia stena zaujme už na prvý pohľad. Pridanou hodnotou je nadčasová farebná kombinácia, ktorá zabezpečí nábytku aktuálnosť aj o pár rokov.

Vo farebnej kombinácii dub sonoma a tmavý betón prichádza obývacia stena Calabria. Originálny dizajn závesnej skrinky a vzdušnej police na RTV stolíku ju povyšujú na zostavu, ktorá sa vám nikdy nezunuje. Vyrobená je z laminovanej drevotriesky. Eleganciu jej dodáva LED osvetlenie, ktoré je určené do vitrínovej časti závesnej skrinky.

Obývacia stena Calabria, dub sonoma, tmavý betón Obývacia stena Calabria

Obývacia stena, ktorá opticky zväčší priestore

Pri tomto tvrdení vychádzame z jednej štatistiky, ktorá dosvedčuje, že závesný nábytok bez nožičiek dokáže prispieť k nášmu pocitu väčšej miestnosti. Voľný priestor pod skrinkami ruší hranice. Nábytok tak pôsobím ľahkým a vzdušným dojmom.

S RTV stolíkom bez nožičiek prichádza aj obývacia stena Oten. Dopĺňajú ho štyri závesné skrinky, ktoré si môžete rozmiestniť podľa vlastných predstáv. Otvárajú sa bezdotykovým systémom PUSH UP. Svieža je aj farebná kombinácia laminovanej drevotriesky svetlosivá a dub artisan.

Obývacia izba Oten, dub artisan, svetlosivá Obývacia izba Oten

Keď stačí málo

Samozrejme, máme niečo aj pre tých, ktorým stačí naozaj málo. Televízny stolík a skrinka či polica, niektoré obývacie izby jednoducho neposkytujú miesto na mnoho prvkový sektor. Tieto minimalistické obývacie steny sú vhodné aj do otvoreného priestoru, kde sa okrem nábytku do obývačky snažíme vtesnať aj jedálenský či kuchynský nábytok. Ideálne sú aj do študentských izieb či moderných kancelárii.

Takáto „spratná“ je aj obývacia stena Roso. Minimalistická, no v modernom dizajne a v ešte modernejšom farebnom prevedení. Odtieň dreva dub lefkas je skombinovaný so zelenou farbou. Obývacej stene, ktorá pozostáva z RTV stolíka, závesnej skrinky a police, to jednoducho svedčí. Možnosť dokúpiť LED osvetlenie.

Obývacia stena Roso, dub lefkas, zelená Obývacia stena Roso

Slovenská kvalita

V neposlednom rade musíme spomenúť aj kvalitné slovenské výrobky. Stavte na kvalitu za rozumné ceny.

Obývacia stena Kevin je vyrábaná na Slovensku. Má moderný dizajn 21. storočia, niekoľko farebných prevedení, z ktorých si určite vyberiete. Poskytuje dostatok úložného priestoru v podobe RTV stolíka, závesnej jednodverovej skrinky, stojacej jednodverovej skrinky a police, na ktorej môžete vystaviť svoje suveníry či fotografie.

Obývacia stena Kevin, biela, čierna Obývacia stena Kevin