Ako zariadiť obývačku do 1 500 €

Ako zariadiť obývačku do 1 500 €

Aby ste sa mali doma ešte lepšie. Práve to je účel tohto článku. Zariaďujete si nové bývanie, alebo ste sa rozhodli pre oživenie obývačky? Máme pre vás tipy na nábytok, s ktorým sa budete vo svojej obývacej izbe cítiť skvelo. A to všetko tak, aby ste sa pri nákupe komplet zariadenia zmestili do rozpočtu 1 500 €. Za sumu, ktorá by vám inde stačila len na sedačku, u nás dostanete nábytok do celej obývačky.

Amareto

 

Rohová sedačka AMARETO

779 €

Azda pre väčšinu z nás je základom obývačky pohodlná sedačka. Či už hľadáte veľké „letisko“ pre celú rodinu na spoločné trávenie večerov alebo veľkorysú rozkladaciu posteľ pre hostí (rozmery rozloženej postele 125 x 200 cm), rohová sedačka AMARETO je presne pre vás. Priestranná, funkčná, s moderným dizajnom. Navyše, za 779 € ju nájdete v dvoch farebných prevedeniach: sivá/biela a béžová/hnedá. Keďže ide o rohovú sedačku, samozrejmosťou je voľba pre ľavý a pravý roh. 

Z rohovej sedačky AMARETO však dokážete urobiť aj solitéra – nemusí byť prisunutá pri stene, vďaka čalúneniu zadnej strany ju bez obáv umiestníte aj v priestore. Pri leňošení oceníte 2 polohovacie opierky hlavy, ktoré si nastavíte až do 6 rôznych polôh. Pozeranie filmu alebo čítanie knihy tak nikdy nebolo pohodlnejšie. Spoľahnúť sa môžete tiež na zabudovaný úložný priestor – či už na zimné oblečenie, alebo periny a vankúše pre hostí. Nielen domácnosti s deťmi potešia použité odolné materiály. Sedačka AMARETO je čalúnená oderuodolnou textíliou Portland a ekokožou. 
 

Konferenčný stolík

 

Obývacia stena ALICANTE

339 €

Ďalším neodmysliteľným kúskom, bez ktorého si dnes obývačku ani nevieme predstaviť, je obývacia stena. A keď je multifunkčná – stolík na TV s úložným priestorom, skrinky na poháre, police na knihy či rastliny – domácnosť to ocení. Obývacia stena ALICANTE to spĺňa, ponúka však ešte o kúsok viac. Vďaka svojej farebnej kombinácii (biela a dub grandson) a vyhotoveniu dizajnovo skvele dopĺňa dominantu obývačky v podobe rohovej sedačky AMARETO. 

Obývacia stena ALICANTE domovu dodá tiež otvorený i zatvorený úložný priestor. Súčasťou setu sú okrem TV stolíka s dvomi skrinkami a otvoreným úložným priestorom aj dve závesné skrinky a 3 police. Vďaka tomuto umnému usporiadaniu dokáže pojať nielen dokumenty, riad, poháre či jedálenský servis, ale tiež ukázať rodinné fotografie, vašu obľúbenú dekoráciu, či pomôcť pri umiestnení izboviek, ktoré svojou zelenou farbou spravia obývačku útulnejšou. 

 

Konferenčný stolík

 

Konferenčný stolík ALICANTE

99 €

Praktickosť. To je hlavná požiadavka na konferenčný stolík, ktorú v tesnom závese nasleduje dizajn. Stolík ALICANTE, z rovnakej série ako obývacia stena spája v sebe nadčasovosť, odolnosť a zároveň skvelú funkčnosť. Rovnako ako obývacia stena ALICANTE, i tento stolík je vyrobený z laminovanej drevotrieskovej dosky. Zároveň sa do obývačky hodí i vzhľadovo - nájdete ho v prevedení biela a dub grandson. 

Vylial sa vám na stolík čaj? Jednoducho ho utriete. Rozhodlo sa na ňom vaše dieťa spraviť dôkladnú analýzu čučoriedkového koláča? Žiaden problém. Patríte medzi tých, ktorých hnevajú diaľkové ovládače položené na konferenčnom stolíku? Vďaka úložnému priestoru v podobe praktických poličiek budete mať diaľkové stále po ruke, no nebude vás to opticky vyrušovať. S použiteľnou plochou 120 x 60 cm tiež zabezpečí dostatok priestoru na chlebíčky, jednohubky, tortu či nápoje počas rodinnej oslavy. 

 

Komoda

 

Komoda ALICANTE 

229 €

Najmä väčšie rodiny ocenia dostatok úložného priestoru. Aj v obývačke. Aby ste mali všetko potrebné – od dôležitých dokumentov cez jedálenský set, až po čajovú súpravu – vždy po ruke, komoda ALICANTE sa o to postará. Aj v tomto prípade ide o nábytok, ktorý sa svojím dizajnom skvele hodí do obývacej izby zloženej z vyššie uvedených kúskov. Komoda ALICANTE očarí rovnakým dizajnom: bielou farbou a dubom grandson.

Opäť ide o šikovnú kombináciu otvoreného a zatvoreného priestoru. Vďaka zatváracím skrinkám si hostia ani nevšimnú, že ste ešte nestihli vyžehliť všetky obrusy. Zároveň, máte krásny čajový set, šálky na kávu alebo  misu s ovocím? Presklená vitrína ich vystaví na obdiv. A skvelá správa: za 26 € si môžete ku komode ALICANTE prikúpiť aj podsvietenie tejto vitríny. Vitríny, z ktorej sa razom stane výstavná skrinka. 

 

koberec

 

Koberec MATES

35 €

Kombinácia plávajúcej podlahy či parkiet s kusovým kobercom dodá obývacej izbe šmrnc. Práve v časti pri sedačke si tak vytvoríte teplý ostrovček pre pohodlie svojich nôh. Koberec MATES s rozmermi 133 x 190 cm predstavuje ideálnu veľkosť pre toto miesto. Ani zbytočne veľký, ani príliš malý, taký akurát.

Nájdete ho v dvoch farebných prevedeniach: čierna a biela. Zaujme svojím jednoduchým geometrickým vzorom. Vzor koberca MATES sa nielen výborne hodí k ostatnému zariadeniu obývačky, ale ľahko ho zosúladíte aj s vašimi ostatnými doplnkami. 

 

vaza TIP rekapitulácia