Moderný pracovný priestor zaručuje nové nápady, tiež zlepšenie vašej pozície na trhu

Moderný pracovný priestor zaručuje nové nápady, tiež zlepšenie vašej pozície na trhu


Pohodlná a moderná kancelária dokáže ovplyvniť jednak to, ako sa zamestnanci cítia v práci, a jednak kvalitu služieb poskytovanú klientom a partnerom. Pracovať v kancelárii zariadenej starým nefunkčným nábytkom môže byť demotivujúce. Vaše návštevy sa v takom priestore nemusia cítiť príjemne, čím ľahko stratíte na dôvere. Výber nového moderného nábytku je výborný spôsob, ako osviežiť pracovný priestor bez toho, aby ste museli investovať do hĺbkovej rekonštrukcie celej miestnosti. Ak sa vám podarí nájsť správny nábytok pre vstupnú halu, spoločenské priestory, zasadacie a rokovacie miestnosti, aj pre kancelárie vašich zamestnancov, ste na dobrej ceste zlepšiť meno a dôveryhodnosť vašej firmy. Inovujte svoj nábytok a zvýšte svoju pozíciu na trhu!

 

 

 

Začnime kancelárskymi stoličkami

 

Kancelárske stoličky, ktoré zamestnanci používajú deň čo deň, by mali byť štýlové a jedinečné, zároveň pohodlné a ergonomické. Ako „ergonomická“ sa označuje tá stolička, ktorá má nastaviteľné a otočné sedadlo, pevné operadlo a robustnú základňu. Podpora kŕčnej chrbtice, chrbta aj chrbtice v oblasti bedier je kľúčom ku zdraviu zamestnancov. Nastavenie výšky sedadla zas umožňuje pracovníkom nastaviť si výšku samotného kresla tak, aby si pri práci mohli pohodlne položiť lakte na stôl. Okrem toho, obrazovka počítača by mala byť na úrovní očí. Na trhu dnes nájdete kreslá v rôznych prevedeniach, v jasných aj tlmených farbách. Určite nájdete také, ktoré bude ladiť so zvyškom kancelárie. Čisté línie, aj masívny dizajn, koža, ekokoža či látka, stolička predstavuje nielen funkčný nábytok, ale aj perfektný doplnok, ktorý dodá priestoru charakter.

Kancelárske kreslo Drake v bordovej ekokoži Kancelárske kreslo Drake

Nájdite vhodné stoličky do vstupnej miestnosti

Výber stoličiek pre uvítaciu miestnosť často závisí od priestoru, ktorý je k dispozícii. Či už máte rozľahlý priestor, ktorý vyžaduje niekoľko dominantných kúskov, alebo malú vstupnú halu, kde potrebujete umiestniť dostatok stoličiek, aby sa v nej cítili pohodlne všetci čakajúci klienti, to, pre aké stoličky sa rozhodnete, ovplyvní celkový dojem. Nábytok do vstupnej haly by mal byť kvalitný, a zároveň jednoduchý, aby slúžil niekoľko rokov. Taktiež robustný a pevný, aby ste ho nemuseli často nahrádzať. Kožené stoličky sú často tou najlepšou voľbou pre oblasti s vysokými nárokmi, pretože sa ľahko čistia a zvládnu denno-denné používanie.

Moderné kreslo Kombo Moderné kreslo Kombo

Kreatívne priestory pre kreatívnych ľudí

 

Spoločenské priestory zvyčajne zahŕňajú aj iný nábytok, ako sú konferenčné stolíky, relaxačné kreslá, barové stoličky, vysoké stoly, sedacie vaky. Je niekoľko spôsobov, ako premeniť nezaujímavý pracovný priestor na interiér, ktorý zamestnancom poskytuje rozmanité podmienky na prácu. Podporte kreativitu vašich zamestnancov kreatívnym prostredím! Moderné barové stoličky pri vysokých stoloch ponúkajú vašim zamestnancom priestor, kde môžu medzi sebou diskutovať o svojich nápadoch, radiť sa a pomáhať. Veľké, pohodlné podlahové vankúše či sedacie vaky sú ďalším aspektom moderných priestorov, ktoré získavajú na popularite. Relaxačné prostredie vo firemných priestoroch je perfektné miesto na oddych a premýšľanie, dáva moderným zamestnancom možnosť zregenerovať sa počas náročného dňa!

Sedací vak Getaf v oranžovej farbe Sedací vak Getaf

Do zasadačky nábytok na kolieskach

Pokiaľ ide o zasadaciu, rokovaciu či školiacu miestnosť, voľte stoly a stoličky na kolieskach. Mali by byť ľahké, a práve vďaka kolieskam ich viete ľahko presúvať po priestore. Tento návrh vychádza z predpokladu, že umiestnenie nábytku v miestnosti budete často meniť podľa počtu účastníkov, tiež podľa programu školenia či rokovania. Elegantný dizajn nábytku, ktorý kombinuje drevený profil s kovovou základňou, nielenže urobí z dostupného priestoru kreatívne moderné miesto, získate tiež interiér, ktorý dokáže vašich pracovníkov či klientov motivovať k lepším výkonom.

Kancelársky nábytok na kolieskach Kancelársky nábytok na kolieskach. Zdroj: pinterest.com

 

Urobte dojem na svojich partnerov

V konferenčnej miestnosti, alebo jednoducho tam, kde prijímate návštevy, chcete vytvoriť profesionálny dojem a vzbudiť vo vašich hosťoch pozitívne ohlasy. Sklený konferenčný stolík vám dopomôže k tomu, aby sa miestnosť javila väčšia, a tiež jej dodá čistý sofistikovaný vzhľad, ktorý chcete dosiahnuť v obchodnom prostredí. Pridajte pohodlné, ale štýlové zasadacie stoličky alebo kreslá, aby ste doplnili vzhľad priestoru a vyzdvihli jeho potenciál

Konferenčný stolík Julien Sklený konferenčný stôl Julien

 

Stavte na minimalizmus

Neprepĺňajte vaše kancelárske priestory množstvom nábytku a doplnkov. Moderný pracovný priestor by mal byť otvorený a vzdušný. Dosiahnete to predovšetkým zaobstaraním si nábytku v jednoduchom dizajne. Okrem toho je tu niekoľko pravidiel, ktoré odporúčame dodržiavať. Dokumenty, odborné knihy a tlač uschovávajte v regálových skriniach ukryté za zatvorenými dverami. Dbajte, aby prechody medzi stolmi a ďalším nábytok boli dostatočne široké, bez prekážok. Vyvarujte sa toho, aby ste každé voľné miesto na stene zapratali policami, obrazmi a inými dekoráciami. Aj tu platí, že menej je viac.

Kancelársky sektorový nábytok Noko-Singa Kancelársky nábytok Noko-Singa

Biela a sivá opticky osvetľujú priestor

Kým teplé prírodné odtiene dreva tvoria základ tradičných interiérov, studené a neutrálne odtiene ľahko premenia priestor na moderný. Sivá, čierna a biela sú ideálne farby pre steny aj nábytok, pretože môžu byť skombinované s takmer akýmkoľvek iným odtieňom či dekoráciou, ak chcete do fádneho priestoru pridať farby. Použite bielu a svetlosivú, priestor sa bude zdať svetlejší a väčší.

Kancelársky nábytok Rioma Nábytok do kancelárie Rioma

Pred rokmi ľudia nevnímali pracovný priestor na takej úrovni, ako je tomu dnes. Ak chcete zlepšiť vnímanie vašej firmy, je potrebné investovať do priestorov. Nový moderný nábytok, správne zvolené farby, kreatívna oddychová zóna. Toto všetko vám pomôže vytvoriť priestor, kde pôjde práca od ruky.