Na vianočnom stromčeku záleží: Čo prezradí o vašom charaktere?

Na vianočnom stromčeku záleží: Čo prezradí o vašom charaktere?

Bez stromčeka nie sú Vianoce. To, ktorý si vyberiete a ako si ho vyzdobíte, povie veľa o vašom charaktere. Neuveriteľné, že? Presvedčte sa sami a zistite, čo o vás váš stromček prezrádza. Prečítajte si tiež, ktorý vianočný stromček sa na základe vašich vlastností k vám najviac hodí.

 

Umelý vianočný stromček

Najviac vás vystihujú slová ako: praktický, poriadkumilovný a podnikavý.  

Pred živým stromčekom preferujete nadčasový umelý stromček. Oceníte, že nemusíte každý rok behať po trhoch a hľadať dokonalý živý strom, ktorý vám len pridá na upratovaní. Viete, že investícia do skutočne odolného stromčeka vám ušetrí veľa nervov? Ušetrený čas radšej venujete niečomu, čo vám prinesie nejaký zisk či úžitok. Pre vás je ideálny umelý stromček, ktorý si rozbalíte a opäť zbalíte, ako vy budete chcieť. 

Uľahčite si svoje Vianoce ešte o čosi viac a rozhodnite sa pre umelý smrek so zabudovanými svetielkami CHRISTMAS TYP 5. Po zapojení stromčeka sa na ňom rozžiari 450 kusov LED svetielok. Sú tak nenápadné, že bez zapojenia o nich nebudete ani vedieť.

umelý vianočný stromček s darčekmi Vianočný stromček so svetielkami, CHRISTMAS TYP 5, 220 cm

 

Veľký stromček s tonou svetielok


Najviac vás vystihujú slová ako: odvážny, priateľský a výnimočný

Ste radi stredobodom pozornosti a nebojíte sa ukázať, ako veľmi ste sa na tieto Vianoce tešili. Chcete, aby vás mali všetci radi, vyhľadávate spoločnosť a o vašich vianočných party sa hovorí celý rok. Vianoce sú pre vás hlavne o rodine a dobrom jedle. Záleží vám na tom, aby vami vybraté darčeky boli zo všetkých najlepšie. 

Na tento strom si vyhraďte dostatok priestoru! Jedľa kaukazská vám splní všetky sny o veľkolepých Vianociach. Z našej ponuky si môžete vybrať tú najväčšiu s názvom CHRISTMAS TYP 3, ktorá meria viac ako 2 metre, má vysokokvalitné mäkké 3D ihličie s výhonkami na konci konárikov. 

Veľký vianočný stromček s reťazou a svetielkami Veľký 3D vianočný stromček, CHRISTMAS TYP 3, 220 cm

 

Stromček s hand-made ozdobami

Pre vás sú charakteristické slová ako: kreatívny, ekologický a autentický

Váš stromček je plný ozdôb, ktoré ste s láskou vyrobili vy alebo ste ich kúpili na trhoch. Ste spätý s prírodou a záleží vám na jej budúcnosti. Radi si robíte veci po svojom a nebojíte sa hovoriť svoj názor. Dokážete vypnúť a nájsť si čas na rodinu, odpočinok a dobrú knihu či film. 

Vďaka vianočnému stromčeku na drevenom pníku si môžete dopriať trochu prírody aj vy! Pre milovníka prírody, ako ste vy, bude borovica s hustými vetvičkami a šiškami PNIK dokonalým vianočným stromčekom. 

Vianočný stromček na pníku  s vianočnou hviezdou Vianočný stromček na pníku so šiškami, PNIK, 210 cm

 

Miš-maš ovešaný stromček 

Najlepšie vás opíšu slová ako: zábavný, bezstarostný a prirodzený.

Na svoj stromček zavesíte všetko, čo máte. A máte toho veľa! Kašlete na módne trendy, každá ozdoba vám príde krásna a má pre vás konkrétny význam. Zdobenie je pre vás hlavne o zábave a radosti, ktorú máte sami na rozdávanie. Nerobíte si ťažkú hlavu z malicherností, máte bezstarostného ducha a ľudia s vami radi trávia čas.

Najväčšiu zábavu zo zdobenia vám poskytne vianočný stromček HAIROS. Na prvý pohľad ho nerozoznáte od skutočnej borovice. Vy si ju teraz môžete ozdobiť, ako vám srdce káže. Má množstvo vetvičiek, ktoré čakajú, kým ich bohato ovešiate. Navyše má pevný železný stojan, ktorý jej poskytne dostatok stability. 
 

Bohato zdobný vianočný stromček Vianočný stromček HAIROS so železným stojanom, 180 cm

 

Minimalistický vianočný stromček

Pre vás sú charakteristické slová ako: slobodný, vyrovnaný a novodobý.

Viete, čo je aktuálne trendy. Milujete jednoduché oblečenie, jemné línie a čistý dizajn. Nakoľko sa radi vyhýbate hromadeniu vecí, svoj stromček si ozdobíte maximálne len sušeným ovocím a s pár svetielkami. Žijete slobodne a ste šťastný aj z mála. Každý okamih si viete užiť naplno a pre priateľov ste skvelý parťák na výlety. 

Máte radi jednoduchosť a poriadok, preto bude pre vás skvelým vianočným stromčekom krásna biela breza WHITE BIRCH. Nepotrebuje už žiadne ozdoby ani svetelnú reťaz. Je dokonalá presne taká, aká je! Čistá, elegantná a čarovná. 
 

Minimalistický vianočný stromček, LED biela breza LED vianočný stromček biela breza WHITE BIRCH, 150 cm

 

Biely vianočný stromček 

Najlepšie vás vystihujú slová ako: sebavedomý, ultramoderný a spoločenský.

Už v októbri zisťujete, aké budú vianočné trendy. Milujete módu a svoje outfity aj domov máte zladené do najmenších detailov. Viete presne, čo chcete a nebojíte sa preto vyvolať nejednu predvianočnú drámu. Radi prijímate aj rozdávate pozvánky na vianočné párty. Máte svoj úzky okruh kamarátov, na názoroch ktorých vám záleží, tie zvyšné sú vám ukradnuté. 

Hľadáte stromček, ktorý vás bude dokonale reprezentovať? Zasnežený vianočný stromček MARAVEL je rovnako sebavedomý, ako ste vy. Tento krásny smrek s výškou 245 cm bude vašou najväčšou pýchou. Vďaka pevnému kovovému stojanu a vysokým počtom vetví sa bude krásne vynímať vo vašej obývačke. 
 

Biely vysvietený vianočný stromček Zasnežený vianočný stromček MARAVEL TYP 3, 245 cm

 

Tradičný stromček s hviezdou na špici

Najviac vás vystihujú slová ako: morálny, pohodový a dobrosrdečný

Ctíte si tradície a rodina je u vás na prvom mieste. Vianoce si neviete predstaviť bez kolied a spoločného sledovania filmových klasík. Každoročne sa opakujúce tradície vám poskytujú pocit bezpečia a pohodlia. Svoj stromček zdobíte presne ako vaši rodičia. Na jeho špici preto nemôže chýbať vianočný anjel či hviezda. Máte láskavé srdce, radi pomáhate a vždy v predvianočnom období prispievate na charitatívne projekty. 

Pre rodinne založeného človeka, ako ste vy, je skvelá voľba jedľa CHRISTMAS TYP 11. Jedľa patrí medzi naobľúbenejšie vianočné stromčeky v Európe a je neodmysliteľným symbolom Vianoc. Stromček CHRISTMAS TYP 11 je vyrobený v 3D prevedení, vďaka čomu je na nerozoznanie od toho živého!
 

Tradičný vianočný stromček s hviezdou na špici FULL 3D vianočný stromček CHRISTMAS TYP 11, 180 cm