Najlepšie jesenné trendy pre váš domov: Skúste ich ešte dnes!

Najlepšie jesenné trendy pre váš domov: Skúste ich ešte dnes!

        Či už patríte medzi ľudí, ktorí chodia od októbra do marca s rolákom až po nos, alebo sú pre vás kraťasy univerzálnym oblečením do každého obdobia, doma to chceme mať všetci počas zimy o čosi útulnejšie a hrejivejšie než inokedy. Aby ste aj pochmúrne počasie zvládli s ľahkosťou, prinášame vám návod, s ktorým si vytvoríte pohodový interiér. Neuveríte, ako málo stačí na to, aby váš domov vyzeral ako vystrihnutý z Pinterestu!


1. Deky a vankúše

Deky a vankúše sú základnými prvkami útulného interiéru počas jesene a zimy. Najlepší efekt dosiahnete vtedy, keď na svoj gauč pridáte tieto doplnky v hnedej, červenej alebo oranžovej farbe. Pre rozprávkovú atmosféru siahnite po bielych vankúšoch a dekách. Verte nám, zababušenie sa do niečoho mäkkého je presne to, čo v chladnom počasí potrebujete.

Pletená deka, KALANE


2. Lampáše a svietniky

Bez svetielok nie je zima! S lampášmi a svietnikmi to teraz môžete preháňať toľko, koľko sa vám žiada. Menšie svietniky zasvieťte na konferenčnom stolíku v obývačke, na komode a pokojne aj na poličke. Rodinka lampášov zas dokonale rozsvieti kút každej miestnosti alebo vstup do vášho domu.


3. Kožušinové koberce

Kožušinové koberce sú niečo, čo by ste v tomto období nemali prehliadať. Hodia sa do spálne k posteli, krásne sú aj ako prehoz cez kreslo alebo sedačku. V našej ponuke nájdete rôzne farby kožušinových kobercov. Pre jesenný štýl interiéru ich však odporúčame v bielej, krémovej alebo hnedej farbe.

Náš tip: Využite svoj biely kožušinový koberec ako imitáciu snehu, jemne ho zvlňte a poukladajte naň ďalšie ozdoby či lampáše. Vytvoríte si tak krásnu dekoráciu s nádychom zimy.


4. Sviečky a difuzéry

Privoňajte si k jeseni u vás doma. Vonné sviečky s arómami škorice, pomaranča alebo jablka naladia váš domov na tú správnu nôtu. Rovnaký výsledok docielite aj použitím esenciálnych olejov v difuzeroch.


5. Kreslá a ďalší nábytok

Ak vám to priestor dovoľuje, zvážte pridanie pohodlných kresiel do vášho interiéru. Kreslá vo farbách jesene poskytujú miesto na oddych a pohodu po náročnom dni. Okrem toho môžete pridať aj iný jesenný nábytok, ako sú police s knihami, čalúnené lavice a veľa ďalšieho.

 

6. Jesenné dekorácie

Nechajte svoju kreativitu voľne plynúť a pridajte ďalšie bytové doplnky, ktoré podčiarknu útulný štýl vášho interiéru. Obrazy s jesennou tematikou, textilné ozdoby, vence či vázy so sušenými kvetmi - to všetko je tu pre vás, aby ste si s nimi skrášlili svoj domov.

Ilustračný obrázok


Jeseň je časom, kedy môžete svoj domov premeniť na útulné útočisko, z ktorého sa budete tešiť po celú sezónu. Deky, lampáše, kožušinové koberce a ďalšie bytové doplnky vám pomôžu dosiahnuť ten správny “cozy*” štýl. Vychutnajte si túto čarovnú sezónu v pohodlí svojho domova s ľahkosťou!

*Cozy= anglický výraz pre slovo útulný, spájaný najmä s opisom príjemného interiéru s pocitom domova.