Nové dizajny regálov. Praktický a dekoratívny prvok do vašej domácnosti

Nové dizajny regálov. Praktický a dekoratívny prvok do vašej domácnosti

Určite už každý z nás si aspoň raz položil otázku: Kde uložím všetky tie suveníry a knihy, ktorých mám čoraz viac? Predovšetkým v malých bytoch je táto otázka na mieste. Odpoveďou sú regály a police, ktoré nájdu svoje uplatnenie v ktorejkoľvek miestnosti. Môžete ich dokupovať postupne, trh ponúka rôzne prevedenia a farby, regál tak ľahko prispôsobíte ostatnému nábytku. My si dnes ukážeme nové moderné dizajny, ktoré dodajú vášmu bývaniu sviežu energiu.

Regál, biela/bambus, GAPA TYP 2 Regál GAPA TYP 2

Regál Arven


Regál Arven je vyrobený z dvoch kvalitných materiálov. Konštrukciu tvorí masívne drevo v prírodnom prevedení, police sú z MDF v bielej farbe. Svieža svetlá kombinácia, ktorá dodá jas obývačke, spálni, svoje uplatnenie nájde aj v kúpeľni. Tri rovnako široké police sú dostatočne hlboké na to, aby bezpečne udržali všetko, čo do nich vložíte.

Nech sa páči, stačí zopár klikov a regál Arven môžete mať čoskoro doma. Nakupujte tu.

Úložný regál, biela/prírodná, ARVEN Úložný regál ARVEN

Regál Alaska


Surový prírodný vzhľad regálu Alaska má na svedomí pravé masívne drevo, ktoré je použité na jeho konštrukciu. Jedinečne vynikne vo vidieckom či rustikálnom interiéri, krásne sa dá zapracovať aj do moderného bývania. Poskytuje 4 police s rôznymi veľkosťami, uložíte na ne skutočne všetko, čo potrebujete.

Nech sa páči, regál Alaska kúpite z pohodlia domova. Nakupujte tu.

Viacúčelový regál, biela, masív, ALASKA Viacúčelový regál ALASKA

Regál Fong

Hľadáte prídavný regál do kúpeľne? Odporúčame regál Fong z bambusu. Bambus je vďačný materiál a najlepší pre použitie vo vlhkom prostredí. Bambusová konštrukcia je s lakovanou povrchovou úpravou, regál dopĺňajú tri police. Rohový regál je spratný a vyplní kút miestnosti, ktorý by inak ostal nevyužitý. Bambus sa ľahko udržuje a čistí, stačí k tomu vlhká handrička.

Nech sa páči, stačí zopár klikov a regál Fong môžete mať čoskoro doma. Nakupujte tu.

Rohový regál, biela/prírodný bambus, FONG Rohový regál FONG

Regál Erava

Ponúkame hneď dve veľkostné prevedenia regálu Erava. Využiť ich viete samostatne, alebo si tak jednoducho poskladáte zostavu, ktorú môžete umiestniť v obývačke, kúpeľni alebo v jedálni. Regály Erava majú konštrukciu z MDF v bielej farbe, dopĺňajú ich police z lakovaného bambusu v prírodnom odtieni.

Erava je krásna a hravá. Moderný regál čoskoro u vás doma. Nakupujte tu.

Regál, bambus prírodná/biela, ERAVA TYP 2 Regál ERAVA TYP 2

Regál Feria

Na rad prichádza ďalší šikovný všestranný regál z MDF. Jeho meno je FERIA. Tento regál je výnimočný svojím dizajnom. Je to miesto nielen pre obľúbené plyšové hračky vašich detí, môžete doň uložiť aj knihy, fotografie, spomienkové predmety z dovoleniek. Unikátny je vďaka lavici, ktorá je zabudovaná vo vrchnej časti. Regál Feria je vhodný predovšetkým do detskej izby, no svoje uplatnenie nájde v ktorejkoľvek miestnosti vášho domova.

Regál s lavicou Feria získajte za vynikajúcu cenu. Nakupujte tu.

Detská knižnica s miestom na sedenie, biela/sivá, FERIA Detská knižnica s miestom na sedenie FERIA

Regál Tabia

Celkom iným druhom regálu je naša Tabia. Mnoho policový regál je určený do interiéru. Zamilujú si ho predovšetkým pestovatelia izbových rastlín. Poslúži aj na vystavenie suvenírov a dekoratívnych predmetov. Tabia má atypický tvar s rôzne rozmiestnenými policami. Základ tvorí lakovaný bambus v prírodnom odtieni.

Pre záhradkárov a pestovateľov byliniek, ale aj pre každého, kto hľadá praktický multifunkčný regál. Regál Tabia. Nakupujte tu.

Viacúčelový regál, prírodná, TABIA + darček Viacúčelový regál TABIA

Regál Erdem

Na vaše knihy, suveníry, fotografie a iné dekorácie sa úplne hodí regál zo série Erdem. Kombinácia prevedení borovica a biela pôsobí sviežo a útulne zároveň. Regál je vyrobený z laminovanej drevotriesky s hrúbkou 15 mm. Pre väčšiu stabilitu odporúčame regál primontovať k stene.

Ešte jeden - regál Erdem, do obývačky, pracovne aj detskej izby. Nakupujte tu.

Regál, borovica/biela, ERDEM NEW TYP 2 Regál ERDEM NEW TYP 2

Regál Benito

Drevotrieska doplnená kovom, tak to je moderný regál Benito. Jednotlivé police v čiernom prevedení sú podopreté kovovými podperami. Moderný a energický dizajn, ktorý vyzdvihne potenciál vašej obývačky, pracovne, spálne alebo aj študentskej izby. Dosky sú ošetrené páskou, regál teda môžete pokojne postaviť doprostred miestnosti.

Nech sa páči, regál Benito nájdete v našej širokej ponuke moderných regálov. Nakupujte tu.

Regál, čierna, BENITO Regál BENITO

Regál Ulimi

Regál s dvierkami, to je moderný regál Ulimi. Ponúka otvorený úložný priestor a odkladaciu plochu ukrytú za dvierkami. Regál je dostatočne široký aj vysoký, aj pojal všetky predmety, ktoré mu zveríte. Pekne ukáže v moderne zariadenej obývačke alebo detskej izbe. Ponúkame hneď v troch farebných prevedeniach.

Regál v modernom dizajne? Regál Ulimi máme na sklade. Nakupujte tu.

Regál, biela/betón, ULIMI Regál ULIMI

Regál Kloe

Máte radi zmenu? Patríte k tým, ktorých vzhľad miestnosti po niekoľkých mesiacoch omrzí? V tom prípade máme pre vás regál Kloe. Variabilný kúsok s mnohostranným využitím. Kloe je rozkladací, môžete ho postaviť v troch rôznych variantoch: úzky regál s do seba zasunutými časťami, široký s roztiahnutými časťami, bočné časti spojené do tvaru L. Vyrobený je z laminovanej drevotriesky v rôznych veľkostných aj farebných prevedeniach.

Kloe už putuje k vám. Jednoducho a rýchlo ho kúpite na našom e-shope. Nakupujte tu.

Regál, biela, KLOE II Regál KLOE II

Regál/knižnica Merel

Regál so šuplíkmi alebo knižnica. Bude čímkoľvek, čo len chcete, nič to nemení na tom, že vám všestranne poslúži. Knižnica Merel prichádza v zaujímavom štýle s provensálskymi prvkami. Okrem políc disponuje aj šuplíkmi v spodnej časti. Vyrobená je z MDF v bielej farbe. Odporúčame knižnicu pripevniť k stene pre lepšiu stabilitu, montážny materiál na pripevnenie k stene je súčasťou balenia.

Do obývačky, jedálne či detskej izby. Zmodernizujte si bývanie regálom Merel. Nakupujte tu.

Knižnica, biela, MEREL Knižnica MEREL