Outdoorová sezóna sa nekončí, prežite farebnú jeseň na záhrade

Outdoorová sezóna sa nekončí, prežite farebnú jeseň na záhrade

Letné mesiace sú za nami. Školy opäť otvorili svoje brány. Začali povestné mesiace s písmenom „R“ v názve, ktoré sľubujú ochladenie, dážď, zatiahnutú oblohu, neskôr sneh a mráz. Milovníci večerných posedení na záhrade zápasia s nastupujúcou depresiou a smútkom za odchádzajúcim letom. Netreba však smútiť! Aj v jeseni môžete zažiť nezabudnuteľné chvíle na vašej záhrade či terase. Síce bude treba zakúriť v krbe, vytiahnuť deky a lampy, ale aj jesenná záhrada má svoje čaro. Príroda si oblieka farebný šat, zelenú dopĺňajú žltá, červená a rôzne odtiene hnedej. Nedajte si ujsť možnosť pred zimou načerpať energiu z tejto kúzelnej prírody.

Ešte nie je všetkým grilovačkám koniec!

Letné večery strávené na záhrade sú úzko spojené s grilovaním mäsa, zeleniny či rôznych syrových dobrôt. Pokračujte v týchto aktivitách aj v jeseni. Oheň z krbu zabezpečí príjemné teplo, ku grilovaniu na grile si doprajte teplý čaj alebo horúci grog. Váš záhradný nábytok doplňte dekami a vankúšmi, zabalení v deke si môžete jesenný večer vychutnávať o niečo dlhšie.

Komplet do vašej  záhrady Hodor Záhradný komplet Hodor. Zdroj: www.temponabytok.sk

 

Hľadáte eleganciu a pohodlie v jednom? Miesto, kde si s rodinou a priateľmi oddýchnete po náročnom dni? Pri jesennom večernom posedení na terase alebo záhrade vám bude nápomocný záhradný ratanový set HODOR. Skladá sa z konferenčného stolíka a zo sedačky s vankúšmi. Konštrukcia je z umelého ratanu vo farebnej úprave sivý melír. Sedacia časť je zo sivej látky. Súčasťou záhradného setu sú aj vankúše v sivej látke so snímateľným poťahom, ktorý je možné prať v práčke pri teplote 30°C. Sedačka aj stolík stoja na pevných oceľových nožičkách. Položte poháre na tvrdené sklo, stolík je pevný a stabilný, nič nenaruší vašu pohodu.

Prečítajte si knihu pri žltnúcich listoch v novom kresle

Pohodlie, ktorého sa nebudete vedieť nabažiť. Útulne miestečko, ktoré bude patriť iba vám. Pri dobrej knihe alebo obľúbenej hudbe budú hodiny plynúť pomalým oddychovým tempom. Závesné kreslá ocenia nielen romantici, získajú si každého, kto hľadá dokonalý relax v idylke svojej záhrady.

 

Závesné hojdacie kreslo Noela Závesné kreslo Noela so zelenými vankúšmi. Zdroj: www.temponabytok.sk

 

Doprajte si odpočinok a relax počas jesenných večerov vďaka závesnému kreslu NOELA. Je horúcim hitom tejto sezóny, vhodný do interiéru aj exteriéru. Pohodlné závesné kreslo vďaka svojmu modernému dizajnu ponúka komfort, ktorý ocení každý z vás. Umelý ratan je veľmi moderný a často používaný materiál na výrobu záhradného nábytku, je pružnejší, pevnejší a odolnejší. Môžete ho umiestniť na záhradu bez obáv, že by sa poškodil. Súčasťou závesného kresla sú aj pohodlné vankúše. Kvalitný kovový rám má nosnosť až 160 kg.

Pohodička pre dvoch

Milujete tie chvíle, keď sa pritúlite ku svojej polovičke a vychutnávate si blízkosť milovaného človeka? O čo lepšie by sa vám relaxovalo na závesnej sieti pre dvoch?

 

Závesná hojdacia sieť Havana Hojdacia sieť Havana, kvietkovaný vzor. Zdroj: www.temponabytok.sk

 

Táto závesná hojdacia sieť potvrdzuje presvedčenie dizajnérov, že aj v našom záhradnom kútiku si zaslúžime len to najlepšie. Je ako stvorená na odpočinok a relax počas dlhých večerov, pri grilovačkách či večernej romantike pod hviezdami. Vietor vo vlasoch, vôňa prírody a pokoj na duši. K tomu hrejivá blízkosť milovaného človeka. Preneste sa na toto čarovné miesto pomocou hojdacej siete HAVANA, ktorá je určená až pre dve osoby.Vyrobená je z textilného materiálu v zložení 65% bavlna a 35% polyester. V príjemnom vyhotovení so vzorom kvety, ktorý premení záhradu s opadaným lístím na rozkvitnutú lúku. Hojdaciu sieť je možné upevniť o dvojicu stromov, alebo ju zavesiť na špeciálnu konštrukciu, čo umožňuje jej použitie aj v interiéri.

Nech vás neodradí tma

Jeseň stráca naše sympatie už len preto, že večer na zem čoskoro sadá tma, ktorá nás zvykne vyhnať zo záhrad a terás. Bojujte s tmou správnym exteriérovým osvetlením. Pohodovú náladu dokáže navodiť aj podsvietenie na záhradnom stole.

 

Stôl do záhrady Olivan Záhradný stôl Olivan s podsvietením. Zdroj: www.temponabytok.sk

 

Pokojné posedenia na záhrade, grilovačky a relax na terasách či balkónoch – to je hobby dnešnej doby. Stôl OLIVAN je vhodný na záhradu či terasuOceľová konštrukcia v čiernej zaisťuje stabilitu a sklenená doskapôsobí vzdušne. Olivan nie je iba obyčajný stôl. Je výnimočný, moderný a unikátny. Led podsvietenie, ktoré je jeho súčasťou, vytvorí čarovnú atmosféru.

Rýchlo pod deku!

Aj chladné večery sa dajú zvládnuť oveľa lepšie, keď vás zohrieva mäkká a teplá deka. Nevzdávajte sa svojho obľúbeného kresla, ani záhradný nábytok ešte nemusíte odkladať na zimu, stačí sa vyzbrojiť teplými pomocníkmi a relax na záhrade si môžete užívať oveľa dlhšie.

Ružová kožušinová deka Ebona Kožušinová deka Ebona v ružovej farbe. Zdroj: www.temponabytok.sk

 

Posaďte sa do kresla, prikryte sa dekou a užívajte si ten hrejivý pocit. Luxusná deka z umelej kožušiny EBONAzohreje v chladnejších večeroch. Je obzvlášť mäkká a príjemná na dotyk. Vášmu záhradnému nábytku dodá jedinečnosť. Ozdobte ňou vašu pohovku alebo kreslo, jednoducho tak ohúrite aj vaše návštevy, ktoré si na ňu budú chcieť siahnuť. Reagovať budú pochvalnými komentármi, pretože táto kožušina vzbudzuje záujem a obdiv. Vyrobená je zo 100% polyesteru vo veselom ružovom vyhotovení s výškou vlasu až 6 cm. Zaručené riešenie pre jesenné dní.

 

Jesenná dekorácia Jesenná výzdoba z tekvíc. Zdroj: pinterest.com

 

Spôsobov, ako si užívať záhradu aj v jeseni, je skutočne veľa. Keď ju ešte ozdobíte rôznymi dekoráciami, ktoré zvýraznia tradičné farby jesennej prírody, bude to hotová pastva pre oči. Grilovačka, záhradná párty, popoludnie strávené s deťmi na šmykľavke či trampolíne, nedajte si ujsť možnosť stráviť čas s rodinou. V obľúbenom kresle si zas doprajte čas pre seba. Jeseň je často považovaná za obdobie, kedy aj my ľudia prirodzene spomalíme a v záplave farieb dokážeme zo seba striasť stres a napätie.