Písací stôl na 6 spôsobov. Do kancelárie aj detskej izby

Písací stôl na 6 spôsobov. Do kancelárie aj detskej izby

Písací stôl je nenahraditeľný v kancelárii, domácej pracovni aj v detskej či študentskej izbe. Je potrebný k práci. Aj deti by mali mať svoje stále miesto, kde sa budú venovať školským úlohám a rôznym iným aktivitám. Pracovný stôl môže mať rôzne podoby. Dnes si predstavíme päť z nich.

Písací stôl s policou, dub prírodný/biela, TARCAL 140 Písací stôl s policou TARCAL

Klasický písací stôl

Azda najrozšírenejším typom v našich kanceláriách aj domácnostiach je tradičný písací stôl s pevnou výškou 70-74 cm. Aby ste sa pri práci cítili pohodlne, odporúčaná šírka je 140 cm a hĺbka 70 cm. Stoly majú jednoduchý dizajn. Tie najjednoduchšie ponúkajú iba pracovnú plochu, potom tu máme stoly s výsuvom na klávesnicu, s policami a skrinkami. Treba si uvedomiť, že pri pracovnom stole strávime veľkú časť dňa, preto si dajte tú námahu a nájdite si stôl, ktorý vám bude vyhovovať po všetkých stránkach.

Z našej ponuky vyberáme písací stôl Bany:

Stôl s čistými líniami s dostatočnou plochou na prácu. Ponúka úložný priestor v podobe jedenej zásuvky a skrinky s policou. Vyrobený je z laminovanej DTD s hrúbkou 1,6 cm. Bany je kvalitný slovenský výrobok. Stôl je na našom eshope kondela.sk dostupný v troch farebných prevedeniach: dub sonoma, biela, buk.

PC stôl, dub sonoma, BANY PC stôl BANY

Rohový písací stôl

Ak sa venujete práci, ktorej povaha si vyžaduje väčšiu pracovnú plochu, ideálny pre vás bude Stôl je na našom eshope rohový písací stôl. Pri jeho výbere je rozhodujúci priestor, ktorý máte v miestnosti k dispozícii. Rohový stôl sa skladá z dvoch rovnako širokých častí. Na výber máte aj stôl so širšou čelnou časťou a kratšou bočnou časťou. Ďalším typom je univerzálny rohový stôl, ktorého dizajn umožňuje zostaviť stol s rohom na pravej alebo ľavej časti. Určite oceníte dostatok úložného priestoru, ktorý vám pomôže s organizáciou práce.

Z našej ponuky vyberáme písací stôl písací stôl Noe:

Na výrobu bola použitá kvalitná drevotrieska. Pracovná doska je s hrúbkou 2,2 cm, nosná konštrukcia s hrúbkou 1,6 cm. Stôl je stabilný a pevný, s dostatkom úložného priestoru. Noe je flexibilný. Viete ho zmontovať ako pravý alebo ľavý písací stôl. Kvalitný slovenský výrobok, ktorý je vhodný aj do priestoru. Stôl Noe ponúkame v niekoľkých farebných prevedeniach.

PC stôl, dub wotan/biela, NOE NEW PC stôl NOE NEW

Písací a barový stôl v jednom

Do menších miestností a bytov sa hodí stôl viacerých tvári. Moderné dizajny umožňujú využitie niekoľkými spôsobmi. Počas vášho aktívneho pracovného času poslúžia ako pracovný stôl, mimo práce ako barový alebo jedálenský stôl. Sú obohatené o regálovú časť. Tieto stoly sú vyššie, treba počítať s tým, že k stolu potrebujete vysokú barovú stoličku. Tento typ pracovného stola nie je určený pre časté sedenie pri pracovných povinnostiach.

Z našej ponuky vyberáme stôl Austen:

Na prvý pohľad barový stôl, ktorý dizajnovo spojí obývačku s kuchyňou. Pokojne ho však môžete používať ako pracovný stôl. Ponúka množstvo úložného priestoru v podobe troch políc, ktoré sa nachádzajú na boku stola. Za jeho kúpu hovorí aj jeho pôvod. Ide o kvalitný slovenský výrobok z DTD laminovanej s hrúbkou 1,6 cm.

Barový stôl, biela/betón, AUSTEN Barový stôl AUSTEN

Písací stôl a toaletka

Ďalším skvelým typom do malých interiérov je toaletný stolík. Slúži nielen na ranné či večerné skrášľovacie procedúry či ako úložný priestor pre kozmetiku. Ak ste v izbe našli priestor pre toaletný stolík, vytvorili ste si zároveň aj šikovný pracovný kútik. Niektoré stolíky sa dodávajú priamo s taburetom. Ak sa rozhodnete pre takéto riešenie, zamerajte sa na hĺbku stolíka. Príliš úzky stôl nebude stačiť na prácu s počítačom alebo iné povinnosti, ku ktorým potrebujete dostatočne veľkú pracovnú dosku.

Z našej ponuky vyberáme toaletný stolík so zrkadlom Elis:

Súčasťou stolíka Elis je aj zrkadlo, ktoré viete sklopiť a ukryť vo vrchnej doske. Toaletný stolík sa tak rýchlo premení na pracovný stôl. Stolík je vyrobený z DTD laminovanej v kombinácii farieb biela a dub sonoma. Disponuje tromi policami a jednou zásuvkou. Moderný kompaktný dizajn vhodný do tradičného aj moderného interiéru.

Toaletný stolík/písací stôl, biela/dub sonoma, ELIS Toaletný stolík/písací stôl ELIS

Herný stôl

V súčasnej dobe, keď spoločnosť ovládajú sociálne siete a rôzne RPG hry, je často súčasťou našich domácností herný stôl. Má základné vlastnosti klasického písacieho stola, k tomu niekoľko ďalších jedinečných vlastností. Herné stoly majú zväčša ultra moderný dizajn. Vo vrchnej doske sú pripravené otvory na rôzne káble, prívod energie a dátových sietí. Niektoré stoly majú nastaviteľnú pracovnú dosku. Tie extra moderné sú ozdobené LED RGB osvetlením.

Z našej ponuky vyberáme herný stôl Jadis:

Herný stôl Jadis v spojení s kvalitným herným kreslom dokáže vytvoriť praktický a komfortný kútik pre každého hráča. Vrchná doska je vyrobená z MDF, potiahnutá karbónovou fóliou. Stabilitu zabezpečuje pevný kovový rám. Čierna farba umocní emócie z napínavej hry. Stôl Jadis je predovšetkým herný stôl, no pokojne ho môžete používať ako pracovný stolík.

PC stôl/herný stôl, čierna, JADIS PC stôl/herný stôl JADIS

Stolík s nastaviteľnou pracovnou doskou

Občas sa im hovorí aj rastúce pracovné stoly. Často sú spájané s nábytkom do detskej izby. Takýto stôl však často využívajú aj tí, ktorí si pri práci s PC vystačia so skromnejšími rozmermi pracovnej dosky. Pracovné dosky tohto typu stolíkov sa dajú nastaviť tak do hĺbky ako aj do výšky. Súčasťou bývajú aj kolieska, ktoré umožňujú jednoduchý presun po miestnosti. Priestorovo nenáročný stôl je vhodný do domácej pracovnej aj do väčších či menších kancelárií.

Z našej ponuky vyberáme stôl Nixon:

Plusy stola Nixon v bielom prevedení vyniknú predovšetkým vtedy, ak prácu spojíte s činnosťou, ktorá pozitívne ovplyvní vaše zdravie. Pre aktívnych ľudí odporúčame kombinovať tento stolík s kancelárskou stoličkou typu stacionárneho bicykla. Vrchný plát je z MDF s PVC fóliou, podstava je hliníková.

Pracovný stôl s nastaviteľnou výškou, biela, NIXON Pracovný stôl s nastaviteľnou výškou NIXON

Kancelársku stoličku-stacionárny bicykel nájdete aj v našej ponuke.

Kancelárska stolička/stacionárny bicykel, biela, BIKE Kancelárska stolička/stacionárny bicykel BIKE