Pozrite sa s nami na tie najfarebnejšie domácnosti na svete

Pozrite sa s nami na tie najfarebnejšie domácnosti na svete

Farby sú tu nato, aby rozžiarili náš inak čierno-biely svet. Každý z nás má nejakú tú svoju farbu, ku ktorej ho to najviac ťahá. Červená, modrá, zelená. Je bežné, že si za život prejdeme niekoľkými etapami. Kým pred mesiacom ste snívali o aute žltom ako slnko, dnes vo vašom šatníku prevláda čierna. Vaša posadnutosť niektorou z farieb nie je nič iné ako hlas intuície, takýmto spôsobom vám našepkáva, ktorý odtieň potrebuje vaše telo či psychika, aby boli opäť v rovnováhe.

 

Na druhej strane sú extrémy, o ktorých sa píše čoraz častejšie. V médiách sa objavujú ľudia, ktorí sú celý svoj život verní jednej farbe. Sú milovaní, aj zatracovaní, pod paľbou fotoaparátov, pretriasaní v bulvári. Nič z toho ich však neprinúti prehodnotiť a zmeniť ich pohľad na svet. Zelená či ružová, doslova sú posadnutí jedným odtieňom. V niektorých prípadoch táto posadnutosť prerástla do takých rozmerov, že svojej mánii prispôsobili aj svoju domácnosť. Poďme sa spolu pozrieť na tri dámy, ktorých príbehy obleteli svet.

Ružový plameniak vo svete šedých holubov

Takto o sebe hovorí Kitten Kay Sera, milovníčka ružovej farby. Býva v ružovom dome, v ružových izbách s ružovým nábytom a zariadením. Dokonca aj jej auto, aj domáci miláčik sú ružoví.

Kitten Kay Sera Ružový plameniak vo svete šedých holubov. Zdroj: pinterest.com

 

Herečka a televízna osobnosť Kitten Kay Sera, známa aj pod menom Ružová Lady z Hollywoodu, sa vďaka svojej nezvyčajnej závislosti stala v Amerike známou televíznou tvárou. 52-ročná dáma už viac ako 35 rokov obľubuje ružovú farbu. Keď bola v tínedžerskom veku, v jej šatníku by ste našli aj čierne a biele kúsky, ktoré kombinovala s ružovými. Neskôr vypustila aj tieto dve farby. Jej posadnutosť ružovou farbou ju už stála viac ako milión eur. Svojej mánii prepadla až v takej miere, že dokonca aj jedáva ružové potraviny.

Ružová Lady z Hollywoodu, Herečka a televízna osobnosť Kitten Kay Sera v ružovom. Zdroj: pinterest.com

 

Kitten Kay Sera si získala aj známe osobnosti. Medzi jej veľmi dobré priateľky patrí aj Paris Hilton či Beyoncé, s ktorou dokonca naspievala pieseň. Okrem toho napísala aj detskú knihu o najviac ružovej osobe na svete. Živí sa ako občasná herečka a modelka. Viaceré módne značky si ju volajú, aby pre nich predvádzala ružové veci.

napísala aj detskú knihu o najviac ružovej osobe na svete Ružová Lady z Hollywoodu a jej ružový miláčik. Zdroj: pinterest.com

 

Poznávacím znamením „zelená“

74-ročná dôchodkyňa nepôsobí ako pravá babička. Pri pohľade na ňu sa, jednoducho, musíte usmievať. Reč je o Elizabeth Eaton Rosenthalovej z Brooklynu v New Yorku, ktorá je známa aj ako Elizabeth Sweetheart, no získala si aj prezývku „Zelená lady“. Už 20 rokov nosí deň čo deň zelené oblečenie a zelené sú dokonca aj jej vlasy a väčšina predmetov v domácnosti.

Elizabeth Eaton Rosenthalová Elizabeth Eaton Rosenthalovej z Brooklynu v New Yorku. Zdroj: pinterest.com

 

Elizabeth sa do New Yorku presťahovala ešte ako mladá žena. Jej snom bolo stať sa úspešnou dizajnérkou, čo sa jej aj podarilo. Elizabeth je označovaná ako úspešná umelkyňa, a hoci svojím zjavom vzbudzuje rozruch, jednoducho patrí do Veľkého jablka. Je milá, prívetivá a priateľská. Nie je možné ju na ulici prehliadnuť. Rozdáva úsmevy na všetky strany, rada sa s kýmkoľvek porozpráva a nemá problém objať ani cudzieho človeka.

 

Elizabeth Sweetheart Elizabeth je označovaná ako úspešná umelkyňa, je milá, prívetivá a priateľská. Zdroj: pinterest.com

 

Zelenej podľahla pred 20 rokmi, predtým mala aj obdobie ružovej, striebornej, fialovej a modrej. Pre ňu je zelená najpozitívnejšou farbou na svete a dnes si už ani nevie predstaviť, že by si obliekla niečo iné. Nezáleží jej na tom, čo si o nej ľudia myslia, pretože je pre ňu dôležité to, ako sa sama cíti. Hoci to niektorí ľudia môžu vnímať ako úlet, ona je takto spokojná a radosť chce šíriť aj vôkol seba. Práve zelenej farbe totiž pripisuje to, že jej zlepšuje deň, a tak sa ňou snaží čo najviac obklopovať.

 

74-ročná dôchodkyňa Podľa nej je zelená najpozitívnejšou farbou na svete. Zdroj: pinterest.com

Dúhové kráľovstvo

 

Z trochu iného súdka je dizajnérka Amina Mucciolo, ktorá stojí za značkou Studio Mucci. Pre najväčší projekt, na akom kedy pracovala, si vybrala svoj vlastný byt v Los Angeles. Žije pestrofarebný život v dúhovom apartmáne.

 

dizajnérka Amina Mucciolo Dúhové kráľovstvo dizajnérky Aminy Mucciolo. Zdroj: pinterest.com

 

Amina valcuje internetový svet fotografiami zo svojho bytu a zábermi samej seba v pestrofarebnom oblečení. Farby dúhy majú aj jej vlasy. Súčasťou jej mejkapu sú aj trblietky a flitre. V byte býva spolu s manželom. „Je pre mňa dôležité, aby som žila v prostredí, ktoré ma vystihuje. Podobne je to aj v prípade môjho manžela,“ povedala dekoratérka. Aj vďaka svojmu povolaniu dokázala rozvrhnúť zariadenie miestností tak, aby boli farebné, no nie gýčové.

 

značkou Studio Mucci. Jej domov je farebný, no nie gýčový Zdroj: pinterest.com

 

Amina nie je len dizajnérka, pôsobí aj ako influencerka na sociálnych sieťach a vyrába aj drobnosti do domácnosti, ktoré dokážu oživiť hocijaký priestor. Svojich fanúšikov ohuruje na Instagrame, kde pridáva nové a nové zábery.

 

influencerka na sociálnych sieťach Amina vyrába aj doplnky a drobnosti do domácnosti. Zdroj: pinterest.com

 

Inšpirovali sme vás? Obliekať sa do oblečenia v jednej farbe, nosiť farebné vlasy a žiť v byte, kde je aj toaletný papier v zelenej či ružovej, nie je pre každého. Takto dokáže žiť iba ten, kto to tak vnútorne cíti a celkom prepadne takémuto spôsobu života. Každý z nás v sebe nosí kúsok extravagancie, nie každý však má odvahu prejaviť sa. Ako ste na tom vy?