Prečo sú tieto dekorácie nevyhnutné pre dokonalý valentínsky večer?

Prečo sú tieto dekorácie nevyhnutné pre dokonalý valentínsky večer?

Blíži sa sviatok všetkých zaľúbených. Pre niekoho je Valentín len jedno veľké klišé. Avšak, po troške tej romantiky túžime všetci - aj keď svojím vlastným originálnym spôsobom. Bez niektorých doplnkov to však nebude úplne to pravé “valentínske”. Veľkú úlohu v snahe navodiť romantickú atmosféru hrajú detaily, ako sú sviečky, kvety či pekne prestretý stôl. Ak chcete svoju partnerku alebo partnera potešiť valentínskou večerou, myslite na tieto nevyhnutné dekorácie! 
 

Svietniky

Rozmiestnite svietniky rovnomerne po celej miestnosti. Elegantné svietniky nepatria len na stôl - kde pri romantickej večery nesmú určite chýbať! Položte ich na príručné stolíky, komody či poličky. Tlmené svetlo sviečok sa postará o čarovné momenty s milovanou osobou. 

zlaté svietniky so sviečkami Svietniky SALIO, set 2 kusov

 

Deky a vankúše

Naplánovali ste si na večer film? Zakrúťte sa pri jeho sledovaní do veľkej hrejivej deky! Veľký rozdiel spraví, aj keď vaše univerzálne vankúše vymeníte za tie s červenou alebo ružovou obliečkou. Pri valentínskom dekorovaní odporúčame vybrať si buď jednu miestnosť, ktorú dokonale zladíte do farebnej palety ružovej, červenej, bielej a elegantnej zlatej alebo tieto farby vkusne nadekorujete po celom byte či dome. 
 

Valentínsky vankúš a deka Deky a vankúše

 

Lampáše

Lampáše sú veľkým hitom nielen na Vianoce, ale dokážete ich využiť aj na Valentína. Vojde sa do nich veľká sviečka, ktorej silnejšie svetlo perfektne dopĺňa jemnú žiaru malých sviečok v svietnikoch. Medzi najobľúbenejšie patria lampáše z kovu či dreva. Naším tipom sú však lampáše z prírodného bambusu, ktorý je odolný, trvácny a vnesie vám do domácnosti trochu krásy z prírody. Umiestnite ho na kožušinový koberček a hneď máte romantickú výzdobu!
 

Spálňa s kožušinou a lampášmi Lampáš z prírodného bambusu MILES

 

Poháre na víno

Ukážte, ako si svoju polovičku vážite a naservírujte jej víno do výnimočne krásnych pohárov. Pokiaľ ešte nemáte vo svojej vitríne poháre na špeciálne príležitosti, je najvyšší čas si ich zaobstarať. Zídu sa vám nielen na Valentína, ale tiež na Vianoce či dôležité jubileá. Siahnite napríklad po našich LILO pohároch s dymovým zafarbením a elegantnou stopkou. Vďaka svojmu nadčasovému dizajnu ich môžete použiť bez ohľadu na sezónu. 
 

Jahody s vínom na posteli Poháre na víno LILO, set 6 kusov

 

Vázy na kvety

Či kvety dávate alebo dostávate, mať po ruke dizajnovú vázu sa vždy oplatí. Ako by to vyzeralo, keby že svoju drahú obdarujete kyticou ruží a na jej odloženie jej ponúknete starú zaváranú fľašu? Zo študentských čias ste už vyrástli. Je čas, aby tak vyzeralo aj vaše bývanie. 
 

Ruže vo vázy Vázy ELYSES, set 2 kusov

 

Servírovacie misky

Pri večeri musí byť všetko na svojom mieste. Vo vašej výbave preto nesmú chýbať dizajnovo zladené servírovacie misy. Môžete do nich vysypať ovocie, oriešky či kúsky čokolády - čokoľvek, čo máte vy a váš partner radi. Servírovacie misky s podnosom ponúkajú aj praktické riešenie, keď si chcete svoje dobroty preniesť do inej miestnosti. 
 

Jahody v miskách na zlatom podnose Sada servírovacích misiek s podnosom AMATUS

 

Extra tip: Vírivky 

Chcete pripraviť pre vášho partnera či partnerku niečo naozaj výnimočné? Doprajte si spoločný relax vo svojej domácej vírivke. Zabudnite na cestovanie v zime za wellnessom - máte ho predsa u seba doma! Vlastniť vírivku prináša hneď niekoľko výhod: môžete sa do nej ponoriť, kedy sa vám zachce; nikto vám nestopuje čas a máte úplné súkromie od iných ľudí. V zime si vírivka vyžaduje špecifickú starostlivosť, prečítajte si náš článok, ako sa starať o vírivku v zime
 

Pár vo vírivke v zime Nafukovacia vírivka KAMINO