Výpredaj záhradného nábytku. Nakupujte nové kúsky na vašu záhradu so zľavou až do 50 %

Výpredaj záhradného nábytku. Nakupujte nové kúsky na vašu záhradu so zľavou až do 50 %

Nie, drahí milovníci leta, leto sa ešte nekončí! My vás však už teraz chceme potešiť, a zároveň prekvapiť úžasnými zľavami na vybraný záhradný nábytok. Záhradné stoličky, kreslá, lavice, sety, hojdačky, aj rôzne doplnky môžete teraz získať za zaujímavé ceny. Potešte sa novým nábytkom, užívajte si leto, vychutnávajte neskôr príjemné jesenné večery. S nábytkom kondela.sk zábava na záhrade pokračuje.

Záhradný ratanový set, stôl+2x kreslo, prírodná, THY Záhradný ratanový set

 

* Ceny uvedené v tomto článku platia k augustu 2021.

 

Zľava 40-50 %

 

Uchyťte si záhradný nábytok so zľavou, ktorá vás doslova prevalcuje. Z akciového tovaru vyberáme:

 

Záhradné stoličky Adola

 

Sedieť na záhrade a relaxovať, tak toto je snom každého z nás. Posaďte sa na svoje nové stoličky ADOLA, nastavte tvár slnku a zabudnite na každodenné starosti. Stolička je vyrobená z ocele a plastu, operadlo a sedadlo tvorí pevná sieťovina. Záhradnú stoličku ADOLA ponúkame v dvoch farebných prevedeniach: čierna, sivá. Vyniká funkciou skladania, preto ju dokážete zúžitkovať po celý rok.

Skladacia zahradná stolička, sivá, Adola Skladacia zahradná stolička, Adola

Závesné kreslo NOLAN NEW

Oveľa viac zábavy zažijete v závesnom hojdacom kresle NOLAN NEW. Závesné kreslo typického vajíčkového tvaru ostáva hitom aj túto letnú sezónu. Je pohodlné, stabilné, pekne ukáže na záhrade, terase, a dokonca aj v interiéri. Vyrobené je z pevného kovu, súčasťou je stabilný stojan. Bielu farbu kovu dopĺňa atraktívny mentolový odtieň vankúšov. Kreslo NOLAN NEW s nosnosťou až 130 kg sa nikdy neoplatilo tak, ako práve teraz.

Závesné kreslo, biela/mentol, NOLAN NEW Závesné kreslo, NOLAN NEW

Kempingový set HORT

Na kemping, piknik, na pláž, rybačku, alebo si ho môžete rozložiť iba tak na záhrade počas grilovačky. HORT je set, ktorý šikovne uložíte do kufríka. Je ľahký a prenosný, a pritom dostatočne stabilný, aby uniesol váhu štyroch sediacich. Pozostáva zo stola a štyroch sedadiel. Stôl je vybavený otvorom pre umiestnenie slnečníka. Prenosný kufríkový set je ideálny na použitie v interiéri aj exteriéri. V dvoch farebných prevedeniach: modrý, zelený.

Kempingový skladací kufríkový set, 4-miestny, modrý, HORT Kempingový skladací kufríkový set, 4-miestny, HORT

Záhradný set ADARON

Milujete tráviť večery na balkóne alebo loggii? Hrať karty, popíjať vínko, čítať knihu? Ponúkame záhradný set ADARON, ktorý je vďaka svojim rozmerom vhodný aj na balkón. Svoje využitie nájde aj na terase, záhrade či v zimnej záhrade. Moderný ratanový set v hnedej farbe sa skladá zo stola a dvoch kresiel. Doska stola je z tvrdeného sklo. Zasuňte stoličky pod stôl, ušetríte tak miesto na balkóne.

Záhradný ratanový set 1+2, hnedá/svetlosivá, ADARON Záhradný ratanový set 1+2, ADARON

Zľava 30-40 %

Záhradný set BOJAR

4-dielny záhradný set BOJAR vás očarí množstvom miesta na sedenie. Set pozostáva z lavice, dvoch kresiel a stola s tvrdeným sklom. Vyrobený je z umelého ratanu v sivej alebo v čiernej farbe, doslova sa pýta na vašu záhradu či terasu. Za výbornú akciovú cenu tak získate moderný kúsok, ktorí si budú užívať všetci členovia vašej rodiny, priatelia a blízki.

Záhradný 4-dielny ratanový set, čierna, BOJAR Záhradný 4-dielny ratanový set, BOJAR

Záhradná lavica VEATA

Prídavné miesto na sedenie? Ponúkame záhradnú lavicu VEATA. Konštrukcia je z dreva v príjemnom prírodnom odtieni. Lavička je doplnená poduškou v béžovej farbe. Postavte ju na terasu, balkón, alebo ju zakomponujte do romatického kútika vo vašej záhrade. Len si ju predstavte pod rozkošateným listnatým strom, vedľa kvetinového záhonu či pri záhradnom jazierku.

Drevená záhradná lavička, prírodná/béžová, 120 cm, VEATA Drevená záhradná lavička, VEATA

Zľava 20-30 %

Záhradné hojdacie kreslo SPAVIN

Radi oddychujete na záhrade, no často vás ruší šantivé slniečko? V tom prípade je tu pre vás záhradné hojdacie kreslo SPAVIN, ktoré je obohatené o tienidlo. Vyrobené je z ocele v sivej farbe, doplnená béžovými vankúšmi. Béžový odtieň dostala aj praktická strieška, ktorá sa postará o váš ničím nerušený relax. Kreslo vyniká nosnosťou až 150 kg.

Záhradné hojdacie kreslo, béžová/sivá, SPAVIN Záhradné hojdacie kreslo, SPAVIN

Záhradná drevená lavica z paliet URAL

Ak vás láka záhradné sedenie vyrobené z europaliet, ponúkame vám riešenie, ktoré vám pomôže s jeho výrobou. Záhradná drevená lavica z paliet URAL je vhodná aj samostatne, no keď ich spojíte niekoľko vedľa seba, získate trendové a ekologické záhradné sedenie. Vyrobená je z impregnovaného smrekového dreva, je šetrná k životnému prostrediu. Doplňte ju vankúšmi z našej ponuky a už o pár dní sa môžete chváliť svojím novým záhradným nábytkom z paliet.

Záhradná drevená lavica z paliet, smrek prírodný, 110x80x55cm, URAL Záhradná drevená lavica z paliet, URAL

Záhradný domček MAILEN

Nezabúdame ani na deti. Ak zábava na záhrade, tak nech sa baví každý. V našom výbere záhradného nábytku máme aj záhradný domček pre deti MAILEN, ktorý jednoducho dokáže vyčariť úsmev na detskej tvári. Domček je vyrobený z masívneho dreva vo farebnej kombinácii modrá, sivá a biela. Obohatený je o schody, šmýkľavku a terasu. Vhodný pre deti od 3-12 rokov.

Drevený záhradný domček pre deti so šmykľavkou, sivá/biela, MAILEN Drevený záhradný domček pre deti so šmykľavkou, MAILEN

Závesné 2-kreslo AGRINO

Ako už jeho označenie napovedá, ide o hojdacie kreslo, ktorého prednosti si môžete užívať naraz s partnerom. Kreslo AGRINO je vyrobené z ocele a umelého ratanu v sivej farbe. Závesný systém tvorí pevná reťaz. Kreslo spĺňa všetky bezpečnostné štandardy. Súčasťou sú dva pohodlné látkové vankúše. Kreslo stačí neskôr premiestniť do interiéru a môžete si ho užívať aj v zime. S nosnosťou 200 kg.

Závesné 2-kreslo, sivá/tmavosivá, AGRINO Závesné 2-kreslo, AGRINO

Zľava 10-20 %

Záhradná hojdačka VARELA

Záhradná hojdačka nesmie na záhrade chýbať. Ideálna je aj na terasu. Hojdačka Varela je vyrobená z pevného kovu, doplnená vankúšmi v sivej farbe. Pred horúcimi slnečnými lúčmi vás ochráni sivá látková strieška. Užívajte si horúce letné dni, kochajte sa farbami jesene. Varela vám poslúži aj po zime. Keď sa vzduch po zime zohreje, postavte ju na záhradu a vychutnávajte si pobyt na čerstvom vzduchu.

Záhradná hojdačka, sivá, VARELA Záhradná hojdačka, VARELA

Závesné kreslo AMADO

Ružové, béžovohnedé, tiež v prevedení zelená Greenery. Závesné kreslo AMADO prichádza v niekoľkých farebných prevedeniach. Vhodné do interiéru aj exteriéru. Základ tvorí pevný kovový rám, ku ktorému sa upevnia štyri závesné laná. Kreslo je doplnené o podušku, ktorá sa postará o váš maximálny relax.

Závesné kreslo, béžovohnedá, AMADO 2 NEW Závesné kreslo, AMADO 2 NEW

Záhradný ratanový set ALERA

S Alerou bude život krajší. Ponúkame moderný ratanový set v tmavohnedej farbe, ktorý dopĺňajú vankúše a podušky v krémovej látke. Zostava sa skladá z rohovej sedačky a konferenčného stolíka s tvrdeným sklom. Záhradný set Alera ponúka miesto na sedenie pre štyroch ľudí. Na záhrade alebo terase, vynikne všade tam, kde ho postavíte.

Záhradný 2-dielny ratanový set, tmavohnedá/krémová, ALERA Záhradný 2-dielny ratanový set, ALERA

Nafukovací sedací vak LEBAG

Ukrytý v praktickej prenosnej taške nezaberie veľa miesta. Je ľahký a jednoduchá je aj manipulácia s ním. Zoberte si ho k moru, na pláž, na piknik, na rybačku, kemping… na akýkoľvek výlet. Stačí len nabrať vzduch, zatočiť, zaistiť a môžete naplno relaxovať. Vzduch do neho chytáte pohybom či behaním zo strany na stranu. Má dve vzduchové komory, ktoré po nafúkaní tvoria sedaciu plochu. Jeho súčasťou je jedno vrecko s dvomi priehradkami. Vzduchový vak LEBAG je vyrobený z pevného nylonu.

Nafukovací sedací vak/lazy bag, oranžová, LEBAG Nafukovací sedací vak/lazy bag, LEBAG

Zľava do 10 %

Záhradný set SAHIR

Za zmienku stojí aj záhradný set Sahir. Skladá sa z dvoch trendových kresiel a stolíka. Vhodný aj na balkón či terasu. Set je vyrobený z kovu v čiernej farbe. Stolík môžete využiť ako konferenčný aj ako príručný, poslúži v každej situácii.

Záhradný set 1+2, čierna, SAHIR Záhradný set 1+2, SAHIR