Vyskladajte si záhradu podľa svojich predstáv. Nakupujte v našom záhradnom výpredaji so zľavami až do 59%

Vyskladajte si záhradu podľa svojich predstáv. Nakupujte v našom záhradnom výpredaji so zľavami až do 59%

Chcete potešiť svoju ešte stále zelenú záhradu a užiť si v nej leto a začiatok teplej jesene? V akcii Pohoďák na vás čakajú záhradné ležadlá, lavice, hojdačky, altánky, grily, domčeky pre deti, ale aj nafukovacie vírivky či bazény za prekvapujúce ceny. Vybrali sme pre vás z tejto letnej ponuky tie najväčšie hity. 

záhradné sedačky

 

* Ceny uvedené v tomto článku platia k augustu 2022.

Oddychujte, seďte, ležte, hojdajte sa

Je záhrada pre vás oázou pokoja a mieru? Záhradný nábytok z našej ponuky vám pomôže užiť si ju ešte viac. Záhradná lavička je super, no čo by ste povedali na hojdaciu záhradnú lavičku? Takú nájdete u nás v akciovej cene za 209 €. Kovová hojdacia lavička WILIO v krásnom mentolovom prevedení očarí pevnou konštrukciou, romantickým kvetinovým motívom i svojou stabilitou. 

Zbožňujete piknikovanie, na ktoré nedáte dopustiť ani doma, ani na dovolenke? Kempingový skladací set HORT šmahom ruky zložíte do šikovného kufríka. Rýchlo, jednoducho a s maximálnou úsporou miesta. A že zázraky sa nedejú! Ešte aj cena vás odrovná: kempingový skladací set HORT stojí neuveriteľných 39,90 €. Bez problémov sa k nemu zmestí 4-členná rodina. 

Sedenie, ležanie, niečo medzi – skvelé na čítanie knihy, na opaľovanie alebo na sledovanie zrelosti sliviek v korune stromu. Také je polohovacie kreslo Gerald, ktoré u nás nájdete s 39 % zľavou. Za tohto pohodového spoločníka do záhrady zaplatíte teraz iba 49,90 €. Navyše, nájdete ho v štyroch rôznych farebných prevedeniach: čierne, hnedé, zelené, svetlosivé. 

 

vírivka

 

Schlaďte sa vo vode 

V našej akciovej ponuke nechýbajú ani vírivky a bazény. Čľup! A hneď život chutí inak – aj keď teplomer ukazuje 37 °C. Pre deti i pre dospelých, na schladenie či na večernú párty s proseccom. Mať v záhrade vlastnú vírivku, ktorú využijete vďaka vyhrievaniu vody i počas zimných mesiacov? Dar z nebies. S nami môžete mať 800-litrovú nafukovaciu vírivku KAMINO za 389 €. Aby tých prekvapení nebolo málo: ešte vás so svojimi 110 tryskami aj kvalitne vymasíruje. A zmestia sa do nej až 4 osoby!

Skúmať podvodný svet, roztočiť vodný mlyn, okúpať svoju obľúbenú bábiku, no hlavne schladiť sa a nechať svojich starostlivých rodičov vydýchnuť. To všetko dokáže priestranný nafukovací bazén POLON s objemom až 450 l. Vďaka rozmerom 150 x 200 x 50 cm sa doň zmestia i deti vašej sestry či rodičia prahnúci po ľadovom osviežení. Tento (nielen) detský bazén si teraz môžete kúpiť za 21,90 €. 

 

záhradný stan

 

Skryte sa pred slnkom 

Keď kroky po rozpálenej zámkovej dlažbe pripomínajú tanec na žeravých uhlíkoch, nastal čas ukryť sa do tieňa. Na to sú ako stvorené naše altánky, s ktorými vám ani letná prehánka nepokazí rodinnú grilovačku či oslavu narodenín. 

Šesťuholníkový stanový altánok RINGE vás ochráni nielen pred vrtochmi počasia, ale tiež pred dotieravými komármi. Túto vysoko vytúženú ochranu zabezpečia zapínacie steny s moskytiérou. Navyše, so svojimi rozmermi 3,9 x 2,5 x 3,9m si v altánku RINGE vytvoríte i menší tanečný parket – ak bude treba. Spoľahnúť sa môžete tiež na oceľovú konštrukciu, ktorú rýchlo a jednoducho zložíte, poslúži ako dostatočná opora i pri silnejšom vetre. Za záhradný altánok RINGE zaplatíte teraz iba 96 €. 

Drevený záhradný domček pre deti MAILEN ochráni nielen pred slnkom, ale aj pred nudou. Nechýba na ňom totiž šmykľavka. V tomto prípade skutočne môže ísť o dokonalý vianočný darček pre vaše ratolesti – vôbec neprekáža, že trochu predčasný. Hoci vám ho dovezieme v demonte, zložiť ho je jednoduché a najmä zábavné. Aktuálne môžete dopriať svojim deťom týmto záhradným domčekom radosť a útočisko už za 579 €. 

Nezabudli sme však ani na milovníkov klasiky. Oranžový záhradný set so slnečníkom, stolom a stoličkami ODELO je nestarnúcim spoločníkom – v záhrade i na dovolenke. Jednoducho rozložíte, jednoducho zložíte, nezaberie veľa miesta, kovová konštrukcia nábytku ponúkne dostatočnú stabilitu i odolnosť. Čo viac si želať? Záhradný set slnečníka, štyroch stoličiek a jedného stola dostanete za 99,90 €. 

 

ohnisko

 

Užite si záhradu naplno: grilujte, hodujte, pite

Rozpáliť pahrebu, opiecť si zeleninu a mäso, užiť si chvíle s rodinou, dopriať si osviežujúci nápoj. Na stole hody, v duši pohoda. Vychutnajte si aj vy tieto momenty. Ak vám chýba napríklad gril, v našej ponuke ho nájdete už od 12,90 €. Nemožné? Vôbec nie, záhradný gril na drevené uhlie BODEK z našej ponuky vás presvedčí o opaku. Patríte medzi vášnivých kulinárov? V našom e-shope nájdete tiež záhradné grily s poklopom, policami či kolieskami. 

Dokonalý zážitok, najmä pri pohľade na nočnú oblohu s hudobným doprovodom v podaní svrčkov, vám zabezpečí ratanová záhradná lavica LALIT. Medzi dvomi kreslami je zabudovaný šikovný stolík – na nápoje, na víno, na snack, ale aj na sviečku alebo dobrú knižku. Bude váš už za 119 €. Využite možnosti svojej záhrady naplno. Pomôžu vám k tomu naše horúce “vianočné“ výpredaje uprostred leta, kde nechýba ďalšie množstvo stolov, stolíkov, kresiel, hojdačiek, ležadiel za výhodné ceny. 

Celú ponuku záhradného nábytku nájdete v akciovej ponuke Pohoďák. Pre milovníkov záhradkárčenia sme zas pripravili akciovú ponuku Pracant, kde nechýbajú skleníky, vyvýšené záhony, záhradné náradie či domčeky na náradie.