Modulárne skrine na rôzny spôsob. Prečo sú také výnimočné?

Modulárne skrine na rôzny spôsob. Prečo sú také výnimočné?

Modulárna skriňa. Čo si pod týmto označením máte predstaviť? Tento typ nábytku pozostáva z individuálnych modulov alebo častí, ktoré je možné kombinovať a prispôsobovať podľa konkrétnych požiadaviek a rozmerov miestnosti. Jednoduchá montáž aj demontáž, všestranné využitie, aj moderný dizajn. To je iba niekoľko plusov, ktoré špecifikujú modulárny nábytok. Tu je zopár dôvodov, prečo by ste ju mali mať.

 

Všade a na všetko

Modulárna skriňa je jediná svojho druhu. Keď povieme, že je to skriňa mnohých tvárí, nič tým nepokazíme. Práve naopak, takto sa dá vyzdvihnúť jej hlavná charakteristická črta. Už jej názov „modulárna“ naznačuje, že ide o niečo, čo sa dá modulovať, teda upravovať a obmieňať. V skratke povedané, ide o typ skrine, ktorej vzhľad aj rozloženie vnútorného systému si viete upravovať podľa potreby.
Takýto šatníkový systém sa dá použiť naozaj všade. V detskej izbe na detské oblečenie, na školské potreby a tašky, na hračky a knihy. V spálni na oblečenie, na posteľnú bielizeň, prípadne na osušky a uteráky. V predsieni na kabáty, bundy, ale aj ako botník.

 

Jednoduchá montáž

Modulárnu skriňu dokážete zmontovať sami bez pomoci odborníka. Nie je to nič zložité. Stačí postupovať podľa montážneho návodu, ktorý je súčasťou každého balenia.

  1. Obvykle začnete zostavovaním základnej konštrukcie skrine, ktorá zahŕňa stĺpiky a priečky. Montáž môže byť jednoduchá, napríklad zasunutím častí do seba, alebo môže vyžadovať použitie skrutiek a spojovacích prvkov.
  2. Primontujte dvere, zásuvky, poličky a iné príslušenstvo v súlade s inštrukciami. Zabezpečte, aby boli všetky časti dobre pripevnené a správne zarovnané.
  3. Po dokončení montáže overte, či je skriňa pevne a bezpečne upevnená a stojí rovno.


Samotná montáž trvá iba niekoľko minút. Rovnako rýchlo skriňu demontujete. Preto je modulárna skriňa ideálna aj pri častom sťahovaní z nájmu.

Detské modulárne skrinky

 

Jednoduchá údržba

Tento typ skríň je väčšinou vyrobený z plastu. Plast je veľmi silný a odolný voči mechanickému poškodeniu. Na čistenie vám postačí handrička a čistá voda. Pri väčších nečistotách použitie neagresívny čistiaci prostriedok. Spojovacie prvky pravidelne kontrolujete. Iba tak zabezpečíte svoju bezpečnosť aj bezpečnosť detí, ktoré sa pohybujú v okolí skrine.

Detské modulárne skrine

 

Z našej ponuky vyberáme