Neviete, ako vniesť leto do vášho domova? Tieto must-have kúsky sú odpoveďou!

Neviete, ako vniesť leto do vášho domova? Tieto must-have kúsky sú odpoveďou!

Leto prináša so sebou sviežosť a radosť, a prečo by ste si túto atmosféru nemohli vychutnať aj vo vnútri svojich domovov? Ak hľadáte spôsob, ako pridať do vášho interiéru či exteriéru letný štýl, máme pre vás zoznam trendového nábytku a bytových doplnkov, ktoré vytvoria osviežujúce a príjemné prostredie. Od vzdušných textúr po prírodné materiály, tieto kúsky vám pomôžu vytvoriť si letný domov, ktorý vás bude obklopovať radostnou atmosférou.
 

 

Závesné kreslo

Prečo sa usadiť na bežnú stoličku, keď si môžete užívať záhradu v pohodlí závesného kresla? Závesné kreslá sú štýlovým a pohodlným kúskom nábytku do interiéru aj exteriéru. Nájdete ich v rôznych dizajnoch a materiáloch, a tak si môžete ľahko vybrať také, ktoré najlepšie vyhovuje vašej osobnosti a štýlu.

Žena si číta knihu v ratanovom závesnom kresle Závesné kreslo GABE

 

Karafy a džbány 

Majte po ruke vždy dostatok čistej vody. Plastovým fľašiam odzvonilo, pripravte si radšej vodu s citrónom a mätou. Nielenže sa budete správať viac ekologicky, ale dodáte svojmu telu potrebnú hydratáciu bez zbytočných kalórií v sladených nápojoch.

 

Poháre s letným motívom

Aby ste si mohli vychutnať osviežujúce nápoje z karafy alebo džbánu, nezabudnite na elegantné poháre na vodu. Vyberte si z pestrých dizajnov a vzorov, ktoré budú príjemne dopĺňať váš letný stôl a prispejú k prázdninovej atmosfére. A aby sa vám ani kvapka nerozliala, odporúčame náš set pohárov na drinky s vrchnákom a slamkou. Majú naozaj osviežujúci motív! 

 

Posedenie na záhradu či balkón

Ratanový nábytok je ideálnou voľbou pre letné leňošenie. Jeho prírodný vzhľad a ľahká štruktúra dodajú vášmu domovu naozaj dovolenkový nádych. Zvážte investíciu do ratanových sedacích súprav, kresiel či konferenčných stolíkov, ktoré vytvoria pohodlné a štýlové miesto na relaxáciu na terase, balkóne či záhrade.

Žena leží na bruchu a číta si knihu na ratanovom sedení so sivými vankúšmi na záhrade. Záhradný 4-dielny set BAREN

 

Párty stany a pergoly

Nemusíte zrovna organizovať diskotéku až do rána, aby ste ocenili čaro našich párty stanov. Počas rodinných grilovačiek alebo bežného oddychovania na záhrade vám poskytnú veľmi vítaný tieň a chládok. Rovnako šikovným, avšak elegantnejším riešením sú záhradné pergoly, ktoré je možné upevniť k terasovej podlahe či zámkovej dlažbe.
 

 

Grily

Keď už sme spomenuli grilovačku, tá sa samozrejme nezaobíde bez kvalitného grilu. S investíciou do kvalitného grilu sa stanete kráľom alebo kráľovnou grilovania vo svojej záhrade. Od tradičných grilov na drevené uhlie po moderné elektrické grily, u nás si môžete vybrať taký, ktorý najviac vyhovuje vašim potrebám. Vychutnajte si príjemné grilovanie s blízkymi a vytvorte si s nimi nezabudnuteľné a chutné spomienky. 
 

Fotografia rôznych typov grilov v záhrade Grily a ohniská

 

Lampáše 

Lampáše sú univerzálnym doplnkom do každého obdobia. V zime či v lete, vždy vytvoria atmosféru pohodlia a romantiky. Vyberte si lampáše z prírodných materiálov, ako je ratan či bambus, alebo siahnite po kovových kúskoch. Umiestniť ich môžete na podlahu vo vašom interiéri aj exteriéri, krásne sa budú vynímať tiež na poličkách či schodoch. Zapáľte v nich sviečku a tešte sa z príjemnej letnej atmosféry. 

 

EXTRA TIPY NA LETNÝ DOMOV

Okrem vyššie spomenutých doplnkov a nábytku, môžete do svojho domova vpustiť ešte viac leta, ak vyskúšate aj tieto odporúčania navyše. Dajte šancu aspoň dvom z nich a uvidíte, ako rýchlo a ľahko dokážete premeniť svoje bývanie na dovolenkovú destináciu. 

  1. Používajte teplé farby a farebné akcenty. Siahnite napríklad po oranžových vázach, žltých kvetináčoch či výrazných kobercoch.
  2. Inšpirujte sa plážovými či námorníckymi motívmi.
  3. Používajte prírodné materiály ako je ratan, bambus, mramor, laná a podobne.
  4. Vpustite do vnútra čo najviac prirodzeného svetla
  5. Oživte interiér rastlinami alebo živými rezanými kvetmi. 
  6. Vymeňte tmavé textílie za tie v ľahkých a sviežich farbách.

Pri vytváraní perfektnej letnej atmosféry nezabudnite na tieto must-have kúsky a naše tipy. S ich pomocou si vytvoríte štýlové a pohodlné prostredie, kde budete môcť relaxovať, tráviť čas s rodinou a priateľmi a vychutnávať si všetky radosti, ktoré leto prináša. Nech sa váš interiér aj exteriér stane miestom, kam sa budete vracať s úsmevom a vytvoríte si príjemné letné zážitky!