Oddych na záhrade? Záhradné lavičky pre dokonalý relax

Oddych na záhrade? Záhradné lavičky pre dokonalý relax

Šuchotajúce listy stromov, oáza zelene, radujúce sa vtáky, dotyk s prírodou. Čo môže byť príjemnejšie ako si počas slnečných dní oddýchnuť v záhrade? Či ste práve vysadili hriadku s hrachom alebo túžite po schladení sa domácou limonádou, posedieť si na záhradnej lavičke je dokonalým relaxom. Pripravili sme pre vás výber kúskov, ktoré vás potešia svojou funkčnosťou i dizajnom.

záhradná lavica

 

Potrebujete sa osviežiť? Oceníte lavičku so stolíkom

Posedenie pri osviežujúcom nápoji počas teplejších dní je odmenou pre každého z nás. Bez ohľadu na to, či ste sa venovali záhrade alebo máte za sebou náročný deň v práci, záhradná lavica so stolíkom LALIT je skvelým riešením. 

Poskytne vám dve miesta na sedenie, ale aj šikovný príručný stolík so sklom na občerstvenie. Záhradná lavička je vyrobená z umelého ratanu – neuškodí jej teda dážď ani slnko, poteší svojou nenáročnosťou na údržbu a tiež elegantným vzhľadom. Nájdete ju u nás v bielom, sivom, hnedom a hnedobéžovom prevedení. 

 

lavička okolo stromu

 

Sedenie pod korunou stromu 

Nemusíte mať altánok, aby ste si vo svoje záhrade užili príjemný tieň. Riešením je záhradná lavička okolo stromu RAFIN. Robustná kovová konštrukcia skombinovaná s vintage dizajnom z nej robí dokonalý kúsok do vašej záhrady. 

Jednoducho ju umiestníte okolo kmeňa a koruna stromu vám vytvorí dokonalý tieň aj počas najväčších horúčav. Biela patina je univerzálna, takže vďaka nej lavičku s ľahkosťou umiestnite do akejkoľvek záhrady. 

 

lavička

 

Hojdacie lavičky pre dokonalý relax

Dopredu-dozadu, dopredu-dozadu...tento jednoduchý pravidelný rytmus dokáže človeka neuveriteľne upokojiť. Nemusíte mať v záhrade hojdacie kreslo, aby ste si užili takýto relax. V našej ponuke nájdete aj hojdacie záhradné lavičky. A hneď viacero druhov. 

Napríklad kovová hojdacia lavička WILIO v krásnej mentolovej farbe vás pohojdá priamo na zemi. Zároveň poteší svojou farebnosťou a ozdobným dizajnom. Priestrannú záhradnú hojdačku ABEA si zase zavesíte na konštrukciu altánku, terasy či strechy. A už sa len hojdať a oddychovať. 

 

lavička na záhradu

 

Záhradná lavička s úložným priestorom 

Nábytok, ktorý spája v sebe viacero funkcií, je v záhrade neoceniteľným pomocníkom. Osvedčenou klasikou je záhradná lavica s úložným priestorom. Posedíte si na nej, oddýchnete si, no a potom otvoríte veko, vytiahnete motyku a idete do práce. 

Alebo si odtiaľ vytiahnete radler a oddychujete ďalej. Je to len na vás. V našej ponuke nájdete záhradnú lavičku AMULA s bohatým úložným priestorom a na výber ju máte v dvoch farebných prevedeniach: bielu alebo hnedú. 
A už len hurá, oddychovať. 

Chcete urobiť z vašej záhrady oázu relaxu? Máme pre vás toľko možností a štýlov! Stačí si pozrieť našu kompletnú ponuku záhradných lavíc