Vianočné darčeky pre ňu, preňho, pre deti a starých rodičov. Poradíme vám

Vianočné darčeky pre ňu, preňho, pre deti a starých rodičov. Poradíme vám


Klop! Klop!
Kto je tam?
Tu je duch Vianoc.

Vianoce už skutočne klopú na dvere. Ostáva nám niekoľko týždňov, počas ktorých musíme stihnúť vianočné upratovanie, vianočné prípravy, aj nákup vianočných darčekov. Dovoľte nám byť vaším osobným duchom Vianoc. Prinášame stručný a účinný návod na to, ako vybrať a kúpiť darček pre manželku, mamu, partnera, deti aj starých rodičov. Vybrali sme taktiež niekoľko tipov z nášho e-shopu nábytku, ktoré vašich blízkych zaručene potešia.

 

Vianočné darčeky sa samy nekúpia

 

Vytvorte si zoznam

Nemáme na mysli zoznam typu, kto bol poslušný a kto nie. Ide skôr o zoznam darčekov so stanoveným rozpočtom. Spíšte si darčeky pre svojich blízkych. Doplňte maximálnu sumu, ktorú viete na dary minúť. Držte sa tohto zoznamu. Týmto spôsobom ušetríte na impulzných nákupoch, navyše takto budete mať darček pre každého včas.

Začnite skoro

Neodkladajte nákupy na poslednú chvíľu. Ak svoje nákupy začnete riešiť s predstihom, máte istú záruku, že nevhodný alebo nezodpovedajúci darček dokážete včas vrátiť alebo vymeniť. Ak sa vyberiete do kamenných predajní, vyhraďte si na nákupy dopoludnie. Popoludní je v obchodoch oveľa viac nakupujúcich.

Nakupujte online

Nemáte radi davy? Vyhnite sa im a nakupujte z pohodlia vášho domova. Len sa uistite, že ste si objednali tovar, ktorý vám predajca dokáže dodať do Vianoc.

Osobné darčeky sú najhodnotnejšie

Rozhodli ste sa obdarovať blízkych vlastnoručne vyrobeným darčekom? Verte, že obdarovaný sa najviac poteší práve takémuto daru.

Ozdobné vtáčiky v zlatej farbe pri darčekoch Ozdobné vtáčiky pri darčekoch. Zdroj: pinterest.com

Darčeky pre ženu


Pamätajte, že muži a ženy rozmýšľajú inak. Pri výbere darčekov pre vašu manželku, partnerku či sestru pouvažujte, ako môže interpretovať význam daru. Ak máte pochybnosti, poraďte sa s niektorou z priateliek, neriskujte. V čom je rozdiel v našom uvažovaní? Ženy vnímajú kreativitu, úsilie a samotný dar ako priamy odraz toho, ako ju jej manžel miluje. Muži vidia darček ako darček.

Ako postupovať? Pozorne si vypočujte, čo vaša partnerka hovorí. Venujte pozornosť tomu, čo má rada, ako trávi svoj čas. Baví ju varenie, záhrada, šitie, čítanie, beh, chodenie do kina alebo bicyklovanie? Ak ste celkom bezradní, jednoducho sa s ňou o tom porozprávajte a nechajte ju, nech si sama vyberie darček.

On a ona vo vrúcnom objatí Žena a muž pri vianočnom stromčeku. Zdroj: pinterest.com

Naše tipy:

Kožušinový vankúš Foxa

Mäkký kožušinový vankúš Foxa Kožušinový vankúš Foxa

 

Mäkký vankúš FOXA z umelej kožušiny sa bude skvelo vynímať na vašej pohovke, kresle aj posteli a stane sa nielen podmanivým doplnkom, ale aj spoločníkom vašej panej. Okrasný, maznavý, príjemný, presne taký je vankúš z umelej kožušiny FOXA.

 

Hojdacie kreslo Kalea

 

Závesné hojdacie kreslo Kalea z umelého ratanu Závesné hojdacie kreslo Kalea

 

Závesné kreslo KALEA nevyniká iba svojím jedinečným dizajnom, ale aj vlastnosťami. Je vhodné na umiestnenie do exteriérov aj interiérov. Pevný kovový rám zaisťuje perfektnú stabilitu. Samotné kreslo je vyrobené  z umelého ratanu, ktorý je pevný, pružný a odolný voči poveternostným podmienkam. Komfort zabezpečuje pohodlný veľký vankúš.

Ďalšie darčeky pre ženy nájdete v extra ponuke na našom e-shope.

 

Darčeky pre muža

Manžel, otec, dedko alebo brat sú v našich životoch veľmi dôležití. Hrajú pre nás významnú úlohu, dávajú nám istotu, lásku a vždy sú tu pre nás. Zaslúžia si vedieť, ako si ich vážime. O to dôležitejšie je nájsť dar, ktorý by ich mohol potešiť. Zatiaľ čo ženy milujú šperky a ozdobné predmety, muži sa viac zaujímajú o funkčnosť a praktickosť. Hoci svojho partnera poznáte lepšie ako kohokoľvek iného, stále sa vám vymyslený darček nezdá dosť dobrý? Nemusí to byť len kravata či ponožky, stavte tento rok na niečo originálnejšie, čím mu ukážete, že ste nad darčekom skutočne uvažovali.

 

Naše tipy:

LED stolná lampa s displejom

 

LED stolná lampa W046 v imitácii kože LED stolná lampa W046

 

Lampička WO46 je vyrobená z kvalitného ABS a PS materiálu, ktorý je dotvorený do efektu kože vo farebnom prevedení čierna. LCD displej zobrazuje čas, kalendár, hodiny a teplomer. Lampa je flexibilná, je možné jednoducho točiť a nastavovať hlavu lampičky. Funkcia stmievania vám umožní prepínať svetlo až v troch úrovniach. Očariť vás môže aj protišmyková základňa na podstavci s dotykovým vypínačom. Lampa patrí medzi energetické triedy A+ a s LED svetelným zdrojom vám bude svietiť dlhé hodiny.

 

Relaxačné kreslo Aldamir

 

Hojdacie polohovacie  kreslo Aldamir Hojdacie kreslo Aldamir

ALDAMIR relaxačné kreslo má mechanické polohovanie, je otáčavé s možnosťou nastaviť polohu opierky chrbta. Vyrobené je z kvalitných materiálov, ako je ekokoža a kov. Nadčasová farebná kombinácia  čierna a biela zvýrazňuje ergonomický tvar operadla a sedadla. Kovová konštrukcia je pevná a stabilná. Pohodlie zvyšujú aj čalúnené opierky rúk. Súčasťou kresla je aj pohodlná podnož, ktorá sa postará o vaše unavené nohy.

 

Ďalšie darčeky pre muža nájdete v extra ponuke na našom e-shope.

 

Darčeky pre deti

Dary pre deti by mali byť zábavné a vzrušujúce, to však neznamená, že nemôžu byť praktické. Napríklad nábytok na vytvorenie ďalšieho úložného priestoru v detskej izbe je funkčný dar, ktorý určite poteší. Praktické darčeky, ako je spodná bielizeň, oblečenie, posteľná bielizeň, budú vaše deti vnímať v celkom inom svetle, ak budú v obľúbenej farbe dieťaťa alebo s obrázkami ich obľúbených postavičiek a zvierat. Ak kupujete darčeky pre dieťa niekoho iného, porozprávajte sa s jeho rodičmi a zistite, čo potrebujú. Vzdelávacie hračky rozvíjajú kreativitu aj motoriku dieťaťa. Namiesto darov, ktoré sú iba otázkou chvíle, darujte svojmu dieťaťu celoročný darček, napríklad permanentku na plaváreň či kúpaliska, prihlášku do knižnice alebo na nejaký záujmový krúžok.

 

Naše tipy:

Detský obraz

 

Detský obraz s princeznou PD 0079 Detský obraz PD 0079

 

Hľadáte moderný, ale zároveň hravý a zaujímavý obraz pre vaše dieťatko? Obraz PD 0079 je najvhodnejším kandidátom. Keď vaše dievčatko uvidí tento obraz ,hneď sa mu rozžiaria očká a úsmev na jej perách je zaručený. Obraz je tlačený na plátno a následne ručne natiahnutý na drevený rám, ktorý sa dá priamo zavesiť. Plátno má vysokú belosť a dobrú ohybnosť.

 

Kancelárska stolička Street

 

Kancelárska stolička Street farebné Kancelárska stolička Street

 

V novom, modernom šate prichádza otočná stolička STREET. Štýlovo pôsobí jej operadlo, ktoré je vzorkované. Sedadlo je čierne. Táto farebná kombinácia budí dojem exkluzivity. Na vaše unavené ruky má riešenie v podobe plastových opierok v čiernej farbe. Ďalej ju dopĺňa chrómová podstava, na ktorej sú kvalitné kolieska. Stolička STREET je vhodná na plávajúce podlahy, drevené podlahy, ale aj na dlažby.

 

Ďalšie darčeky pre deti nájdete v extra ponuke na našom e-shope.

 

Darčeky pre starých rodičov

Ako ťažké je nájsť vianočné darčeky pre naše deti, je ešte náročnejšie nájsť vianočné darčeky pre starých rodičov. Starí rodičia zvyčajne vyhlasujú, že už majú všetko a nepotrebujú nič, no vianočný čas nás jednoducho nabáda vymyslieť niečo originálne, čím by sme svojich rodičov potešili. Nie je nič vzácnejšie pre starých rodičov ako obrázky a fotografie ich vnúčat. Vytvorte im teda koláž z fotografií vašej rodiny alebo nástenný kalendár na ďalší rok. Starí rodičia určite ocenia praktické darčeky, ktoré im uľahčia prácu v záhrade, okolo domu, v byte, hodia sa im pri ich koníčkoch a záľubách. Určite nič nepokazíte sadou liekov a vitamínov, hrejivou dekou a teplými papučami.

 

Naše tipy:

Obojstranná deka Abaka

 

Teplá obojstranná deka Abaka Obojstranná deka Abaka

Cíťte sa ako v bavlnke. Deka ABAKA u vás doma vyčar  príjemnú atmosféru. Oživí celú miestnosť a vám umožní vyjadriť svoj vkus.

Hojdacie kreslo Sivert

Hojdacie kreslo Sivert v sivej látke Hojdacie kreslo Sivert

Hojdacie a štýlové kreslo SIVERT je výborná voľba pre váš oddych a pohodu. Zaujme moderným dizajnom a kvalitným spracovaním. Kreslo s podnožkou je vhodné do akéhokoľvek interiéru. Je čalúnené umývateľnou látkou sivej farby. Poťah je snímateľný a možno ho prať v práčke.

 

Ďalšie darčeky pre starých rodičov nájdete v extra ponuke na našom e-shope.