Vyberáme: Najlepšie vianočné darčeky pre deti od 2 rokov

Vyberáme: Najlepšie vianočné darčeky pre deti od 2 rokov

Buďte tým najlepším Ježiškom pre svoje deti a splňte im ich vianočné priania! Kúpiť vhodný darček pre deti je pre mnohých jednoduché, naši najmenší sa potešia každej hračke či sladkej pozornosti. Čím je však dieťa staršie, tým je čoraz náročnejšie uhádnuť, po čom práve túži, alebo čo sa mu najviac zíde. Ak vyberáte darček pre dieťa nad 2 roky, máme pre vás niekoľko tipov na najlepší vianočný darček pre malých chlapcov aj dievčatá.  
 

 

KOLOBEŽKY A SKATEBOARDY PRE DETI 

Darujte deťom pohyb na čerstvom vzduchu, ktorý ich bude baviť. Vozenie sa na kolobežke či skateboarde podporí ich koordináciu aj motorické schopnosti. Menšie deti od 2 rokov sa môžu tešiť z jazdy na kolobežke TESIA s tromi LED kolieskami. Pre staršie deti zvoľte kolobežku ZORBA, ktorá zmení cestu do školy na zábavu. Je skladateľná a výškovo nastaviteľná, má bočný stojan, s ktorým ju dieťa bezpečne odparkuje. A pre väčších aj menších nezbedníkov tu máme pennyboard TESAL, s ktorým sa nudiť zaručene nebudú. Na rozdiel od skateboardu majú pennyboardy väčšie pogumované kolieska, vďaka ktorým je jazda po nerovnom povrchu pohodlnejšia a bezpečnejšia. Sú menšie a deti si ich môžu bez problémov schovať do ruksaka. 

Detské kolobežky a skateboardy Detské kolobežky a skateboardy

 

DOMČEKY PRE BÁBIKY A DETSKÉ KUCHYNKY 

Pre deti sú to len hračky, my však vieme že domčeky pre bábiky či detské kuchynky sú skvelými prostriedkami na rozvíjanie jemnej motoriky a kreativity detí. Bez výčitiek preto splňte svojej malej princeznej sen a prekvapte ju darčekom, ktorý ju neomrzí. Domček pre bábiky AMORI jej ponúka 3 poschodia zábavy s 5 izbami. Súčasťou domčeka je aj 8 kusov nábytku z borovicového dreva. Detská kuchynka EMIEL je zas povinnou výbavou do izby každého malého kuchára či kuchárky. Súčasťou kuchynky je aj sada kuchynského riadu a náradia, mikrovlnka, sporák s gombíkmi a otáčavý vodovodný kohútik. 

  • Neprehliadnite:  Domčeky pre bábiky aj detské kuchynky sú rovnako ako všetky hračky na kondela.sk vyrobené zo zdravotne nezávadných materiálov. Majú zaoblené hrany, ktoré zvyšujúcú bezpečnosť pri hraní.   
Dieťa hrajúce sa v detskej kuchynke Detské kuchynky

 

RASTÚCI STÔL PRE ŠKOLÁKOV

Spríjemnite svojmu dieťaťu jeho školské povinnosti. S rastúcim stolom ALAMO minimalizujete riziko vzniku viacerých zdravotných problémov spojených s krčnou a driekovou chrbticou. Vďaka jednoduchej nastaviteľnosti výšky a sklonu pracovnej dosky bude každé čítanie, písanie či maľovanie pre vaše dieťa oveľa príjemnejšie a zdravšie. Stôl ALAMO je multifunkčný, okrem pracovnej plochy obsahuje aj odnímateľnú policu na knihy, priestrannú zásuvku s priehradkou a držiak na školskú tašku.  Rastúci stôl ALAMO prinášame v modrom a ružovom farebnom prevedení. Je vhodný pre deti od 3 do 12 rokov. 

  •  Náš tip: Doplňte rastúci stôl o rastúcu stoličku KERTIO a vytvorte svojmu dieťaťu ideálne podmienky pre učenie aj zábavu. 
Deti píšuce na rastúcich stoličkách a rastúcich stoloch Rastúce stoly a stoličky

 

MÄKUČKÝ PLYŠOVÝ KAMARÁT

Plyšová hračka poteší pod stromčekom každé dieťa. Náš veľký plyšový psík KINGO je majstrom v objímaní, vie byť tým najlepším spoločníkom na ceste do škôlky a rýchlo uteší každú ubolenú detskú dušičku. Vďaka svojmu tvaru je psík KINGO vhodný aj ako vankúš na spanie, na ktorom bude mať váš malý poklad krásne sny po celú noc. Je tak mäkučký a neskutočne rozkošný, že pri pohľade naň mu neodoláte vy ani vaše dieťa.

Plyšový psíkovia Plyšový psík KINGO

 

INDIÁNSKY STAN DO DETSKEJ IZBY


Do detského sveta patria hry na schovávačku či stavanie bunkrov. Darček v podobe indiánskeho stanu teepee poteší všetkých malých indiánov a indiánky. Každý deň sa v ňom s radosťou vydajú za novými dobrodružstvami. Stan ETENT deťom poskytuje súkromný priestor a navodzuje pocit bezpečia. Jeho veľkými výhodami sú bezchybné spracovanie, podložka izolujúca od chladnej podlahy a možnosť rýchleho rozloženia aj zloženia.  

  • Prečítajte si: Hľadáte inšpiráciu na vianočnú výzdobu bytu? S týmto článkom zažijete magické Vianoce!
Detský indiánsky stan Ilustračná foto

 

SVIETIACI KOBEREC GLOVIS

Detská ríša je plná fantázie a hier. Doprajte svojim deťom magický koberec GLOVIS, ktorý im v tme rozžiari detskú izbičku. Detský koberec GLOVIS z mikroplyšu vytvorí dieťaťu dokonale mäkkú plochu na hranie, v noci mu zas fosforeskujúce jednorožce či hviezdičky zaženú všetky zlé sny. Funkcia svietenia funguje na fosforeskujúcich pigmentoch, ktoré sa nabijú akýmkoľvek typom svetla. Urobte svojmu drobcovi radosť a prineste mu svietiaci koberec GLOVIS, ktorý nebude len dekoráciou, ale sám o sebe hračkou.

Svietiaca deka na spanie Svietiacie deky a koberce GLOVIS

 

Dnešné deti sú nielen veľmi inteligentné, ale tiež citlivé. Pre deti je celý advent magickým obdobím, kedy sa v jeden deň zjavia pod stromčekom darčeky od Ježiška. Prežívajú ich o mnoho intenzívnejšie ako dospelí, preto je na vás, aby ste im aspoň na pár dní vyčarovali ich vlastný rozprávkový svet. Okrem darčekov by ste preto nemali zabúdať ani na tú správnu vianočnú atmosféru a hlavne na spoločne strávený čas. Venujte im svoju plnú pozornosť, oni to vycítia a spolu s milými darčekmi im tak vytvoríte tie najkrajšie Vianoce.