Kondela prináša: To najlepšie z roku 2022

Kondela prináša: To najlepšie z roku 2022

Je tu koniec starého roka a ako býva zvykom, aj my sme rozhodli bilancovať. Pozrite sa, ktorý komentár či príspevok bol na našich sociálnych sieťach ten najobľúbenejší, alebo ktorá novinka bola najpredávanejšia. Pohodlne sa usaďte – vraciame sa v čase!

KATEGÓRIA BLOG

Najčítanejší článok: Jednoduchá oprava vŕzgajúcej postele

V starom roku vás najviac zaujímalo to, ako rýchlo odstrániť vŕzganie na posteli. Pokiaľ je toto váš aktuálny problém, v našom článku nájdete hneď niekoľko jednoduchých riešení.

KATEGÓRIA WEB 

Najobľúbenejšia sedačka: BRENDA

Vašou najobľúbenejšou sedacou súpravou sa stala BRENDA v tvare U. Je veľmi priestranná a ponúkne miesto každému členovi rodiny. Navyše je rozkladacia a s úložným priestorom. Je univerzálna, čo znamená, že si ju môžete zložiť s rohom na pravej alebo na ľavej strane. Na dokonalosti jej pridáva molitanová výplň. O váš chrbát sa postarajú vankúše, ktoré sú súčasťou balenia.  Postavená je na kovových nožičkách s povrchovou úpravou chróm.

žena sediaca na sedačke  v obývačke Sedacia súprava BRENDA U

 

Najobľúbenejšia kuchyňa: AURORA


Do snehobielej AURORY sa zamilovala väčšina z vás. Extra vysoký lesk predných dvierok vnesie do kuchyne svetlo a jas. Dvierka skriniek sú vyrobené z kvalitnej MDF, korpus z DTD laminovanej. Vyberať môžete z množstva typov skriniek, čo vám umožňuje poskladať si kuchynskú linku podľa vlastných možností a požiadaviek. Presvedčte sa sami, ako kuchynská linka AURORA zmení každú kuchyňu na nepoznanie.

 

Biela kuchynská linka Kuchynská linka Aurora

 

Najobľúbenejšia posteľ: FERATA

Tento rok bola pre vás tou najlepšou voľbou posteľ FERATA. Ide o posteľ typu boxspring, vďaka čomu je vyššia a zaručí kvalitný spánok. Konštrukcia postele je drevená, pevná a zaručuje nosnosť na jedno lôžko až 120 kg. Určite oceníte aj úložný priestor, ktorý je súčasťou postele.

Boxspringová posteľ  120x 200 Boxspringová posteľ FERATA KOMFORT

 

Najlepšia novinka: TABE


V roku 2022 bola pre vás najväčším prekvapením botník TABE. So svojím minimalistickým dizajnom sa hodí do každej chodby či miestnosti. Svojou veľkosťou nezaberie veľa miesta, na druhej strane dá domov až 16 párom topánok.

Botník, 4-policový, čierny 4-policový botník TABE

 

Náš favorit: NOLAN NEW

Vašou najväčšou srdcovkou je závesné kreslo NOLAN NEW. NOLAN si vás získal svojím moderným dizajnom aj dokonalým komfortom. Stabilitu zaručuje oceľový rám. Nosnosť celého kresla je až 130 kg. Vajíčko je priestranné a vystlané pohodlnými vankúšmi, tvorí ho kombinácia ratanu a oceľovej konštrukcie. Súčasťou balenia sú všetky potrebné komponenty na okamžité užívanie, vrátane vankúšov a pružiny na zavesenie kresla.

Závesné kreslo pri krbe Závesné kreslo NOLAN NEW

 

KATEGÓRIA INSTAGRAM: SLOVENSKO

Najväčší úspech medzi Slovákmi zaznamenal príspevok o tom, ako si môžete štýlovo zariadiť svoju terasu. Inšpirujte sa znovu naším videom.

 

KATEGÓRIA RECENZIE: Najviac nás potešilo

Najviac nás teší, keď sú naši zákazníci spokojní. Preto sme nesmierne radi, keď od vás dostávame pozitívnu spätnú väzbu a vidíme, že vďaka nášmu ľudskému a profesionálnemu prístupu k nám radi vraciate. Záleží nám na každom jednom zákazníkovi – či už toho z online prostredia alebo z predajne a chceme, aby nakupovanie nábytku u nás bolo pre neho radostným zážitkom. Vybrali sme niekoľko recenzií, ktoré nás v roku 2022 naozaj milo potešili.