Vyberáme: Najlepšie darčeky pre každého muža vo vašom živote

Vyberáme: Najlepšie darčeky pre každého muža vo vašom živote

Väčšina žien bude zrejme súhlasiť – darčeky vyberiete rýchlejšie svojej najlepšej kamoške ako svojej mužskej polovičke. A pritom sa každý rok tak snažíte! Milé dámy, hneď na úvod vám dáme jednu radu – kúpte mu darček, čo sa bude páčiť jemu a nie vám. Každý muž ocení predovšetkým praktickosť darčeka, a na rozdiel od žien, len málokedy očakáva nejaký balíček s hlbším významom. Či už si lámete hlavu nad darčekom pre otca, brata alebo manžela, sľubujeme vám, že v nasledujúcich riadkoch nájdete to pravé vianočné prekvapenie pre každého z nich!

Pre najlepšieho kuchára


O mužoch je známe, že majú vynikajúci cit pre varenie. Ak máte doma šikovného kuchára, môžete byť len rady. Vždy vám rád uvarí nejakú delikatesu alebo upečie hriešne dobrý koláč. Naším tipom pre najlepší vianočný darček pre kuchárov je sada 8 nožov z ušľachtilej ocele JAVED. Váš drahý si hneď pri rozbaľovaní všimne ergonomické rukoväte a precízne tvarované čepele. Vďaka špičkovej oceli majú nože dlhú ostrostosť. Podľa potreby však môže nože opätovne naostriť pomocou ručného brúsiča na nože, ktorý je tiež súčasťou sady.

    • Prečítajte si: Najkrajšie darčeky pre deti už od 2 rokov 

Za jeho kulinárske umenie ho môžete odmeniť aj ďalšími praktickými darčekmi pre kuchárov. Pochvalu dostanete určite za sadu nových hrncov, odolnú wok panvicu či za spoľahlivého kuchynského robota

Sada 8 ks nožov Sada nožov z ušľachtilej ocele JAVED, 8 ks

 

Pre old-school elegána

Gentlemani nevymreli. Veď jedného z nich máte po svojom boku. Rád pôsobí elegantne, má svoju charizmu a štýl. Keby sa dalo, najradšej by sa preniesol do legendárneho seriálu Peaky Blinders. Podporte svojho elegána a darujte mu vintage bytové doplnky, ktoré perfektne doplnia jeho pánsky kútik. 

Náš tip: Azda neexistuje ikonickejší old-school kúsok, akým je barový stolík v tvare glóbusu. Doprajte mu tento praktický no zároveň luxusný darček, pomocou ktorého bude hosťom pyšne servírovať whisky či víno. Náš servírovací stolík GLOBUS je vyrobený z odolných materiálov, ako je drevo a prírodná drevovláknitá doska MDF. Jeho vrchná časť „zemeguľa“ je otočná a otvárateľná, na spodnej časti sa nachádzajú 3 kolieska, ktoré uľahčujú manipuláciu. 

Elegantný muž v obleku Ilustračná foto

 

S krvou someliéra

Vínko je pre neho pôžitok a vie oceniť poctivú prácu vinohradníkov. Pokiaľ je váš partner alebo otec veľkým fanúšikom vína a všetkého, čo s ním súvisí, máte výber darčeka o dosť jednoduchší. Pre každého vínkara je nalievanie vína rituál, ktorý vyvrcholí rozlievaním vína do pohárov na to určených. Vytvorte pre svojho vinára personalizovaný balíček, ktorý mu pomôže cítiť sa ako pravý someliér. Jeho základom by mali byť špeciálne poháre na biele víno a na červené. Doplňte ho someliérskym setom SAKARO, s ktorým môže ešte viac rozvíjať svoju vášeň pre víno a zároveň ho profesionálne servírovať hosťom. 

Pozrite sa, čo všetko someliérsky set SAKARO dokáže:

 

Pre kávičkára

Na ľudí, ktorí si objednávajú „piccolo“, hádže pohŕdavé pohľady, nad pollitrovým americanom znechutene ohŕňa nosom a šľahačku do kávy považuje za trestný čin. Spoznali ste v tom svojho muža? Ak áno, už asi viete, že doma máte zarytého kávičkára. Zabudnite na automatické kávovary. Ten pravý kávičkár vie, že niet nad pákový kávovar, ktorý premení prípravu kávy na rituál. 

Naše tipy: Rozhodnite sa pre pákový kávovar s mlynčekom BERNY. Medzi jeho hlavné výhody patrí vysoký výkon, anti-drop systém skvelý pomer ceny a kvality. Samozrejmosťou je aj napeňovač mlieka a nahrievanie šálok. Pre nefalšovaný pôžitok z kávy, myslite na správny výber šálok. HOTCOOL termo šálky z ručne fúkaného skla udržia ideálnu teplotu kávy po dlhú dobu a nedovolia, aby ste si na nich popálili dlane. 

Pákový kávovar so šálkami Pákový kávovar s mlynčekom BERNY

 

Na rýchlu prípravu do práce

Veľkým zlozvykom nielen mužov, ale aj žien, je prevesenie oblečenia cez stoličku. Poznáme to my a určite aj vy – všetci máme stoličku, ktorá nás už neraz prekvapila svojou nekonečnou nosnosťou. Doma nám potom vznikajú štósy oblečenia, ktoré nájdeme väčšinou už pokrčené a zatuchnuté, samozrejme, ak si spomenieme, kde sme ho dali. Šikovným riešením je práve nemý sluha, ktorého môžete poznať aj pod názvom pánsky sluha. 

Náš tip: Nemý sluha LUKE je pripravený k vašim službám! Primárne slúži na odkladanie každodenného oblečenia – vaša polovička si na ňom môže prichystať oblečenie na druhý deň, alebo zavesiť to, ktoré si chce znova obliecť. Odev sa na ňom nekrčí, je okamžite po ruke a cez noc sa krásne prevetrá. Nemý sluha LUKE disponuje ramienkom na košele či kabáty, tyčou na prevesenie nohavíc a tiež extra miestom na odloženie opasku či iných doplnkov. Je odolný a vyrobený z kvalitných materiálov, akými sú kov, drevo a mramor. 

Nemý sluha Nemý sluha LUKE

 

Ak ho bavia PC hry

Hranie počítačových hier nie je len záležitosťou detí a tínedžerov. Ak aj váš partner či brat prepadol hernému priemyslu, ktorý je pre vás cudzí, nemusíte sa trápiť výberom drahej elektroniky či samotnej hry. Väčšina hráčov si už zaobstará všetky technologické vychytávky aj sama. Čo však môžete urobiť vy, je vytvoriť mu zdravý a moderný brloh pre čo najlepšie herné zážitky.

Naše tipy: Postarajte sa o to, aby váš veľký či malý hráč sedel na ergonomickom hernom kresle ARMYRE, ktoré sa plne prispôsobí jeho postave, posilní brušné aj chrbtové svalstvo a chráni pred bolesťou krku a celého chrbta. Doplňte ho o herný stôl TEZRO s hneď niekoľkými výhodami. Jeho pracovná plocha je dostatočne široká na všetko herné príslušenstvo, má vyvýšenú policu, vďaka ktorej bude monitor v ideálnej výške očí, plusom je tiež otvor na káble a prívod energií

Muž hrajúci PC hry Herný stôl TEZRO, herná stolička ARMYRE

 

A na záver posledná dôležitá rada: pri kúpe darčekov neprokrastinujte!  Ak si necháte výber darčeka na poslednú chvíľu, v strese sa môžete rozhodnúť pre tú horšiu možnosť. Spravte si pred kúpou menší prieskum a namiesto zložitého darčeka, zistite, čo mu naozaj urobí radosť. Keď však uvidíte, ako sa teší z práve rozbaleného balíčka, pochopíte, že ten čas rozmýšľania stál naozaj za to.  Však o tom sú predsa Vianoce – myslieť viac na iných a darovať im svoju pozornosť.